Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet czasami zachowuje sie jak typowy burak

Polecane posty

Gość gość

stoje poj dnia nad garnkami, on sie obraza o byle gowno i z wielkim fochem nie je, wysluguje sie mna we wszystkim co mozliwe, czesciej slysze od obcych ludzi cos milego na swoj temat niz od niego, seks czesto jest tylko mechanicznym aktem, nawet z psem nie chce mu sie ruszyc d**y jak wychodze, tylko sama musze, zakupy wiecznie ja, on stal sie jakby ksieciem. wszystko przez to, ze ja jestem na urloopie a on jest chyba zly ze do pracy musi chodzic, no ludzie ;/ nie wspomne, ze nie czuje szacunku do swojej osoby z jego strony, czesto zachowuje sie jak zwykly burak (o czym mu mowie, on sie obraza, wypomina to pozniej). Jak okielznac chama, ktory zastapil miejsce mojego kochanego ksieciunia? (ja 23, on 31, piesek 6m,razem 2 lata)

Gość gość
proste, brak szacunku = żegnamy się. Bez żadnego tłumaczenia, że "miał zły dzień", każdy może mieć zły dzień, co go nie usprawiedliwia

Gość gość
ciekawe co będzie po paru latach jak stanie się zgredliwym piernikiem, wspolczuje, ciebie i pieska, nie daj bog dziecka, bedziesz na 3 etaty zapierniczac a dziadek na bujaku golebie na balkonie karmil

Gość gość
przerazacie mnie.. to nie jest tak, ze zawsze, potrafi czasem byc ksieciem w ktorym sie zakochalam. ostatnimi czasy chodzi ciagle sfrustrowany, latwo sie strasznie wkurza. ja nie jestem osoba, ktora da sobie w twarz pluc, charakterki mamy obydwoje. Brakuje mi jednak poczucia, ze jest on moim przyjacielem, ze zawsze moge liczyc na niego, nie czuje sie bezpiecznie. A co sie dzieje gdy zwracam mu uwage? -to znajdz sobie lepszego- o pieska sie nie martwice, ma najlepsza mamusie na swiecie :D niejeden futrzak chcialby byc na jego miejscu

Gość gość
będzie coraz gorzej :( jesteś młoda, znajdziesz lepszego

Gość gość
no to teraz doloze najlepsze:) chociaz nikt nie wie kim jestem i tak wstyd mi sie przyznac od tego...on ma dzieckoz poprzedniego zwiazku (wolnego zwiazku, nie jest rozwodnikiem) i czesto zdarzalo sie dokladanie z mojej kieszeni do tego bobasa, zeby chociaz glupie dziekuje padlo, a skad..moglam sie poczuc jakby to byl wrecz moj obowiazek.. kocham tego brutala i nie wyobrazam sobie zakonczenia tego zwiazku. ale z drugiej strony budzi sie we mnie chcec ustabilizowania sie, planowania przyszlosci. przy nim niczego nie moge planowac..

Gość gość
bo wszystkie dzieci to nasze są ;)

Gość gość
tak to juz jest jak sie facetowi wlazi w d**e

Gość gość
a czy nie wie ktos jak naprostowac takiego cwaniaczka?

Gość gość
nie ma co naprawiac , mozna tylko kopnac w jaja i niech spada :(

Gość gość
Jak masz problem - poszukaj go w sobie.

Gość gość
Jak okielznac chama, ktory zastapil miejsce mojego kochanego ksieciunia? x Książę też może być chamem. A tak poważnie to rozsądny facet mając 30+ ma 20 latkę, która robi wszystko w domu :P Mając 30 też będę podrywał 20latki ale ja w domu potrafię robić a seks nie będzie mechaniczny bo jestem romantykiem więc będzie dużo namiętności i pocałunków.

Gość gość
czy kobiety naprawdę wierzą, że charakter człowieka można zmienić? Normalnymi metodami to nie ale zacznij mu podawać środki halucynogenne typu LSD i wkręcaj co chcesz tak mu zryjesz beret, że będzie chodził jak w zegarku.

Gość gość
robie wszystko poniewaz jestem zmuszona przez jakis czas pozostac na urlopie. szkoda, ze tak sie zachowuje bo mnie to boli, kiedys taki nie byl :(

Gość gość
jesli skacze sie nad facetem od poczatku, wyrecza go zeby sie przypadkiem nie zmeczyl, tak sie pozniej konczy. a facet, ktory nie ma szacunku do swojej kobiety nie jest godzien miana prawdziwego mezczyzny

Gość gość
moj facet czasami zachowuje sie jak typowy burak xxx nie czasem tylko cały czas! czasem to zachowuje się normalnie

Gość gość
te dobre koiety czesto wybieraja burakow, taka kolej rzeczy. wiedzialas co bralas dziewczyno, teraz sobie radz ;) i pomysl co bedzie za kilka lat - on z piwem przy tv, Ty w pocie czola bedziesz wszystko ogarniac

Gość gość
z piwem to juz teraz pewnie siedzi ;] jesli taki masz plan na swoje zycie (a pamietaj, ze zycie masz tylko jedno) to szczerze zycze Ci powodzenia i wytrwalosci :)