Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mejzi

Pomocy! Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość Mejzi

Witam. Ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem ostatniego dnia miesiaca 2dni przed owulacja, nie stosowalismy zednej anty koncepcji ale nie skonczyl we mnie. Boli mnie brzuch jak na okres i jak dotykam piersi to odczuwam bol a okres powinnam dostac 17stego za 4dni. Zawsze mam regularnie. Przed wczoraj mialam dziwny olbrzymie nabrzmialy brzuch i bolal mnie przez cala noc jak rano sie obudzilam to odczuwalam jeszcze ten dziwny bol i brzuch byl nabrzmialy do tego jeszcze doszedl sluz i bylo go dosyc tyle. Prosze o rade. Nie zrobie jeszcze testu bo moze byc to za wczesnie. Pozdrawiam. Marta

Gość gość
P*****lni jj sie w głowę i nie korzystaj z seksu skoro nie potrafisz .. T e p a dzida !

Gość Mejzi
Ej lobuzie wolniej z tymi slowami. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Hej, wydaje mi się, że jest sznasa na ciążę, ja kochałam się z mężem co prawda w dzień owulacji, ale wytrysk też był na zewnątrz i teraz jestesmy w posiadaniu cudnego miesięcznego synka, więc lepiej zrób test, bo prawdopodobieństwo jest.

Gość Mejzi
Poczekam do soboty bo wtedy powinnam dostac @ jesli nie to zrobie test w poniedzialek i dam znac co wyszlo. Pozdrawiam i dzieki za odp :*

Gość gość
skoro współżyliście bez zabezpieczenia w dni płodne to chyba logiczne ze możesz być w ciaży. a jesteś pewna, ze miałaś wtedy owulację? jak ją wyznaczasz?

Gość gość
cykle mam regularne więc ją wyliczam.

Gość gość
Ale jestes glupia. Szok. Nie wyliczysz owulacji! Ja bylam rownie glupia co Ty. Powiem tyle- bzykalam sie zaraz po okresie(8dc) do konca pewna ze owulacje mam 13dc lub cos kolo tego. Cykle mialam 27 dniowe. I co? I 19 tydzien ciazy obecnie. Okazalo sie ze guzik! Ze niemal idealnie w owulacje.