Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się mojego ciała podczas seksu..

Polecane posty

Gość gość

z moim wybrankiem kocham się już pod paru lat ale ciągle czuję paraliżujący wstyd gdy jestem zupełnie nago w pełnym świetle przed oczami mojego lubego, przez to przestaję odczuwać przyjemność ze zbliżenia, muszę być ubrana od pasa w górę aby czuć się swobodnie, krępuję się gdy patrzy również na moją cipkę.. niby jest wszystko u mnie ok, mam niedowagę piersi w rozmiarze B, jestem wysportowana, ale nadal nie umiem się przełamać po mimo tylu prób oswajania się z moją nagością w jego obecności, jestem zakompleksiona, ale nie chcę by to wpływało na nasz seks. Ratunku :(

Gość gość
to dla mojego chłopaka jest dosyć frustrujące, a niektóre pozycje gdy jestem zupełnie naga są dla mnie nie do zaakceptowania

Gość gość
boże dziecko ile masz lat?

Gość gość
abo jeste gupia abo gupi ,jak juz baba sama ,sama sciagnia majty a ty cfoku masz dylemat.poznaj mnie znia gupek jestes;-)

Gość gość
już pare lat współżyjemy i wiemy co lubimy, ale nadal pozostaje ta krępująca nagość która zatruwa mi życie, na plaże w życiu bym nie wyszła w bikini

Gość gość
Ze tak powiem psychikę masz słabą. Wmówiłaś sobie, że masz brzydkie, małe piersi i podświadomość podpowiada Ci żeby to ukryć przed innymi. Jesteś w błędzie! Każdy facet lubi piersi jeden woli duże drugi małe, Twój facet woli Twoje skoro sie kochacie nie uważasz?

Gość gość
amię glowa boli niewiem czy mi rower zajepali czy stoi w piwni y,niepamketam:-( i to jest problem rekawiczek niewidze mkze jak sie rozwidni kuzwa i to jest problem a ke twoje cycki:-(

Gość gość
A chaa cha cycki ma male ?- a ja nie wiem czy moje auto jeszcze stoi przed domem a ty piertolisz o cyckach , sa i beda, male bo male ale sa , a auto mogli mi sa-pier-tolic !

Gość gość
ech od jutra niepije,na tym siodelku pipka mej kozy siedziala a jakis ciul go sprzdda za 0,5 rozpuszczalnika . Z***baly zule mi :-( kuzwa! zeby im watroba zgnila :-(

Gość Sysuniaa
Ja się nie wstydzę jak jestem napalona to sama z ubran wyskakuje :)

Gość gość
pociesz mię daj zamoczyć niebadz snera;-)

Gość gość
bar o 8 otfieraja uschne.za nakie grzechy :-(