Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przyznaje się do mnie, co robić?.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny słuchajcie. Właśnie się dowiedziałam że mój EX - niby pierwsza miłość, nie przyznaje się że ze mną był.! Jeśli go ktoś pyta o mnie lub o poprzednie związki to kłamie że nie był ze mną i traktuje jakbym nigdy nie istniała. A byliśmy razem 2 lata.Co najlepsze okazało się że jego znajomi nic o mnie nie wiedzieli, a jeśli już to myśleli że jesteśmy przyjaciółmi tylko czy coś w tym stylu. Zrobiłam przez to z siebie debilke. Oprócz tego dowiedziałam się że mówi swoim dziewczyną że nie spał wcześniej z nikim. (a spaliśmy razem 2 razy). Nie wiem jak mam sie zachować, z jego strony tylko jego mama, siostra i jeden kolega wiedział że byliśmy razem. Cały czas nie przyznaje się że mnie znał nawet. Jak ja mam się teraz zachować, czy mówić jeśli ktoś mnie pyta o tym zwiazku i opowiadać że mój EX SIĘ DO MNIE NIE PRZYZNAJE, czy wymazać to z pamięci? Co byście zrobiły?

Gość gość
mow prawde, jesli ktos ci nie będzie wierzyl to olej to, nie staraj sie by wszyscy Ci wierzyli i by zrobic jemu na złosc tj mscic sie tylko gdy ktos zapyta o niego mow prawde i powiedz ze nawet mama jego lub siostra moga potwierdzic bo wiedza o tym ze bylismy razem i tyle wystarczy

Gość gość
olej go i tez sie nie przyznawaj ze cie posuwal,im mniejszy masz przebieg tym lepiej.