Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polki nie dbają o wlosy?

Polecane posty

Gość gość

Wlosy tluste, chaos na glowie, brzydko to wyglada. Na zachodzie kobiety dbaja o swoje wlosy

Gość gość
a dlaczego faceci mają nieatrakcyjne fryzury? większość strzyże się na jeża co jest aseksualne

Bo farbują włosy i później nie mają czasu nałożyć farbę na odrosty i przez to się szybciej przetłuszczają. Ja odkąd wróciłam do naturalnych a był długi proces o wiele lepiej wyglądam niż miałam farbowańce. Naturalne najlepsze

Gość gość
Ja dbam. piękne nie są bo są dość cienkie, ale zdrowe. nie farbuję od 5 lat już prawie. kolor naturalny jasny brąz. jak dbam? szampony bez sles i sls, bez parabenów. maska bez sles sls raz w tygodniu. OLEJ KOKOSOWY domowe sposoby - maseczka z żółtka oliwy i miodu, żel lniany. płukanki ziolowe domowe. peeling skóry głowy cukrem raz na 2 tygodnie. podcinanie końcówek co 3 miesiące. przy regularnosci efekty są już po kilku miesiacach a po roku - WOW !

Gość gość
Nie karmcie trolla. A słowo Polki pisze się z dużej litery analfabeto.

Gość gość
Jak robi się peeling cukrem?

Gość gość
Pseudo fryzjer sie msci za temat :D tak c***jowo obcinasz, ze ludzie sie skarza.

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Jedne dbają, inne nie. Tak samo jak na zachodzie. ''Polki'' pisze się wielką literą.