Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto to zrobic z murzynem

Polecane posty

Gość gość

w pracy mam murzyna i tak mnie troche podnieca jak to jest z czarnym czy warto?

Gość gość
Jesteś singielką czy masz kogoś? Jaka jest wasza realacja służbowa? Współpracujecie ? jest podległość służbowa czy moze zupełnie inne działy? Czy jeżeli informacja wydostała się poza waszą dwójkę czy nie miałabyś problemu ze zmianą pracy?

Gość gość
jestem z singelka ja w pracy mam wysokie stanowisko mi nic nie grozi

Gość gość
Kto zajmuje wysokie stanowisko, to nie p******i takich bzdur na kafe jak ty, naucz się zakładać prowa bo toto kiepskie jest

Gość gość
jestem prezeska wiec wiesz pisz co chcesz

Gość czystagolabkaa
Rób co chcesz ale jak dla mnie tylko naiwne dziewczyny w wieku dojrzewania interesują się osobami innej rasy. Ja nigdy w życiu nie znizylabym się do poziomu osoby czarnoskorej. :)

Gość gość
Pomyślmy : "Zalety" : -Średni rozmiar penisa w krajach z prawie 100% populacją murzynów to ok. 0.5-1 cm więcej, niż w krajach gdzie przeważa populacja ludzi białych. Jak lubisz duże, to jest szansa na nieznacznie większego lub nieznaczna szansa na sporo większego. - Murzyn zerżnie CIę jak zwierzę, bez szacunku i będziesz jego białą dziwką na ten okres, będziesz lizać mu jaja, odbyt i połykać spermę albo brać ją do cipy i dupę. Jeśli lubisz takie jazdy to ci się spodoba. x Wady : - Dużo wyższa szansa choroby wenerycznej - Jak masz pracownika murzyna który na dodatek ciebie pukał, to nigdy nie zdołasz go zwolnić, a on będzie leniwy potem - Jak zajdziesz w ciąże, to nigdy się nie wytłumaczysz z murzyńskiego dzieciaczka - On cię już nigdy nie będzie szanował x Twój wybór.