Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko piekna mloda dziewica wzbudza moje zainteresowanie

Polecane posty

Gość gość

I tylko w takiej jestem w stanie sie zakochac ktos ma podobnie?

Gość gość
To po pierwsze jesteś pusty i próżny, a po drugie prawdopodobnie umrzesz sam (nie wykluczone, że w więzieniu zapinany w dupę bo dziewica była za młoda jednak.)

Gość gość
Ja mam podobnie, chociaż mam już swoje lata i jestem prawikiem, to w życiu nie ożeniłbym się z kobietą, która miała przede mną partnera seksualnego.

>>>tylko piekna mloda dziewica wzbudza moje zainteresowanie<<< x Na szczęście :) ZAWSZE, bez wzajemności :P :P :P.

Gość gość
gość dziś Ja mam podobnie, chociaż mam już swoje lata i jestem prawikiem, to w życiu nie ożeniłbym się z kobietą, która miała przede mną partnera seksualnego. ]hahahahahaha :D :D no i masz swoje lata i jestes sam :D ale trzymaj tak dalej, byc moze kiedys jakas 16 letnia dziewica zakocha sie w starym zgrzybialym pryku prawiku :D : D :D

>>>Ja mam podobnie, chociaż mam już swoje lata i jestem prawikiem<<< x To ostatnie słowo wyjaśnia do końca, Twoje NIENORMALNE upodobania :).

Gość gość
Ja tak samo nie dziewice zwyczajnie na mnie nie dzialaja... Nie ma tej chemi tej milosci nic zero! Wiem ze ze tylko piekna dziewice bylbym w stanie pokochac :)

Gość gość
ja też miałem żone dziewice ... straciła dziewictwo ze mną nad morzem w łazience w domu w którym wynajmowaliśmy pokoj ... ładna?:/ czy ja wiem ... wysoka ... faetom się podobała ale mi w niej czegoś brakowało .... poźniej się okazało ze wredna, zdradająca i kłamiąca k***a to była i doszło do rowodu ... wychowuje mojego syna a ja wylądowałem z wykastrowanym kotem ze złamanym ogonem ....NIGDY NIE WIERZCIE KOBIETOM!

Gość gość
ale trzymaj tak dalej, byc moze kiedys jakas 16 letnia dziewica zakocha sie w starym zgrzybialym pryku prawiku smiech.gif : D smiech.gif xxx xxx xxx Wyglądam bardzo dobrze, kiedyś wyglądałem jak brzydal, a teraz pięknieje. Młode laski się za mną oglądają. Zresztą, ja sobie oczywiście, że młodziutką wezmę, a nie starą jakąś kapustę po przejściach. Taką kobietą bym gardził w związku.

Gość gość
To ostatnie słowo wyjaśnia do końca, Twoje NIENORMALNE upodobania xxx xxx xx Niby jakie upodobania ? Głupi szczyl jesteś Misio1. Nie odzywaj się już lepiej, bo jak coś palniesz, to od razu człowiekowi w żołądku się przewraca.

Gość gość
16:12 ale to rownie dobrze moglo cie spotkac z taka ktora nie byla dziewica. Zwyczajnie qrwa bedzie qrwa i dziewictwo nie ma tu nic do tego.

>>>Wyglądam bardzo dobrze, kiedyś wyglądałem jak brzydal, a teraz pięknieje. Młode laski się za mną oglądają. Zresztą, ja sobie oczywiście, że młodziutką wezmę, a nie starą jakąś kapustę po przejściach. Taką kobietą bym gardził w związku.<<< x Na razie jesteś SAMOTNYM PRAWICZKIEM :P, x więc WSZYSTKIE kobiety, Tobą GARDZĄ :P :P :P.

Gość gość
Tak to prawda qrwa zawsze bedzie qrwa ale majac do wyboru porzadna dziewice i porzadna nie dziewice wole dziewice ;)

Gość gość
Na razie jesteś SAMOTNYM PRAWICZKIEM jezyk.gif , x więc WSZYSTKIE kobiety, Tobą GARDZĄ xxx xxx xxxx Jak mają mną niby gardzić ? Przecież prawictwa zj***e nie mam wypisanego na czole, aby mną gardziły. SAmotnym prawiczkiem ? Samotność to stan umysłu debilu :D A nie tego, czy z kim się jest w związku.

Gość gość
chyba Smok Wawelski zakłada te tematy o dziewicach :D

>>>Tak to prawda qrwa zawsze bedzie qrwa ale majac do wyboru porzadna dziewice i porzadna nie dziewice wole dziewice<<< x Przecież piszesz, że jesteś SAM, x więc ŻADNEJ możliwości wyboru NIE MASZ :P. x Równie dobrze, możesz wybierać sobie, między wakacjami na Marsie lub na Wenus :D :D :D.

Gość gość
Olejcie tego brzydala misio1 (jest tak paskudny ze jak ktos wstawil jego fote to malo mi monitor nie eksplodowal...) ja go nie czytam tylko olewam i jest dobrze :) DZIEWICE GORA!

Gość gość
autor to frustrat żalący się na babskim forum, c/i/o/t/a jestes nie facet

Gość gość
gość dziś ja też miałem żone dziewice ... straciła dziewictwo ze mną nad morzem w łazience w domu w którym wynajmowaliśmy pokoj ... ładna?:/ czy ja wiem ... wysoka ... faetom się podobała ale mi w niej czegoś brakowało .... poźniej się okazało ze wredna, zdradająca i kłamiąca k***a to była i doszło do rowodu ... wychowuje mojego syna a ja wylądowałem z wykastrowanym kotem ze złamanym ogonem ....NIGDY NIE WIERZCIE KOBIETOM! ]]gosciu, wymiatasz!! :D :D :D 🖐️ x x x a ty stary, piekniejacy :D :D :D prawiku i tak jestes sam, mloda na star**** nie spojrzy inaczej niz z pogarda, a starsza bedzie od razu wiedziala, ze cos z toba nie tak skoro jestes sam :P przegrywasz i nie masz szans na wygrana :D

>>>Jak mają mną niby gardzić ? Przecież prawictwa zj***e nie mam wypisanego na czole, aby mną gardziły.<<< x One nie gardzą prawiczkiem, ale ODPADEM, który wzbudza w nich jedynie obrzydzenie i śmiech :P. x >>>SAmotnym prawiczkiem ? Samotność to stan umysłu debilu A nie tego, czy z kim się jest w związku.<<< x Gdybyś nie był samotny, to nie szukałbyś zainteresowania na Kafe. A tak jesteś KUPĄ NIESZCZĘŚCIA udającą, że nie ma problemów. Dla podbudowania swojego niskiego ego, sugerujesz wszystkim, że nie zależy Ci na zainteresowaniu dziewczyn, które Tobą GARDZĄ i dlatego publicznie umniejszasz ich wartość. x Ja zabijam teraz czas, czekając na ważny telefon, a Ty szukasz jakiegokolwiek zainteresowania, swoją pustą i nieciekawą osobą :(.

Gość gość
a ty stary, piekniejacy smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif prawiku i tak jestes sam, mloda na star**** nie spojrzy inaczej niz z pogarda, a starsza bedzie od razu wiedziala, ze cos z toba nie tak skoro jestes sam jezyk.gif przegrywasz i nie masz szans na wygrana smiech.gif xxx xxx xx xx Tak sobie tłumacz. Boli cię dupa, że młoda mogłaby być ze starszym facetem prawda ? Zapewne wiem jak to boli, kiedy jest się już starą i żadne ciacho nie spojrzy więcej na bazyla. Gdybyś nie był samotny, to nie szukałbyś zainteresowania na Kafe. A tak jesteś KUPĄ NIESZCZĘŚCIA udającą, że nie ma problemów. Dla podbudowania swojego niskiego ego, sugerujesz wszystkim, że nie zależy Ci na zainteresowaniu dziewczyn, które Tobą GARDZĄ i dlatego publicznie umniejszasz ich wartość. xxx xxx Kafe to tylko związki czy jak ? Ja się wypowiedziałem idioto tylko w temacie. Na kobietach mi nie zależy, bo z czasem libido spada człowiekowi, a związków nie szukam, bo lubię być sam i odpowiada mi taki stan. Chyba ty potrzebujesz jedynie baby do szczęścia, bo inaczej to byś już dawno się powiesił.