Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inowacyjne kosmetyki złoto, srebro oraz krzem

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie Zapraszam do zapoznania się z innowacyjnymi kosmetykami z dodatkiem złota oraz srebra. http://www.produktymonojonowe.pl Na stronie również krzem (pierwiastek życia - tak bardzo niedoceniany w dzisiejszych czasach). W razie pytań proszę pisać

Gość gość
Obawiam się, z takie kosmetyki zawierają jedynie śladowe ilości złota i srebra, tak samo jest z modnymi kosmetykami na bazie olejków

Gość gość
Obawiam się, z takie kosmetyki zawierają jedynie śladowe ilości złota i srebra, tak samo jest z modnymi kosmetykami na bazie olejków

Gość gość
Niekoniecznie, to zależy jakie konkretnie kosmetyki.

Gość gość
Zgadzam się, takie tańsze pewnie niewiele, ale coraz częściej można zauważyć, ze salony kosmetyczne wykonują zabiegi z użyciem złota kosmetycznego, które ma właściwości odżywcze i działa przeciwzmarszczkowo. Moja znajoma prowadzi taki salon i kiedyś mi opowiadała o tym. Tutaj możecie się dowiedzieć więcej o zastosowaniu złota kosmetycznego http://edan.krakow.pl.

Gość gość
Własnie czegoś takiego szukałam do mojego salonu, muszę zapisać ten namiar na tą firmę EdAn. Od niedawna mam mały salonik kosmetyczny i takich zabiegów własnie mi brakowało.

Gość yulcca
Jest faktycznie dużo takich kosmetyków ostatnio, kilka z nich wypróbowałam, głównie maseczki ale nie stosuję ich za często. Wolę np vegan friendly bielendy, takie pachnące latem i owocami