Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fryzjerzy maja manię na punkcie obcinania końcówek?

Polecane posty

Gość gość

Oni się zatrzymali chyba w czasach mody na tzw. grzybka. Nie każdemu pasuje taka sportowa fryzurka....

Gość gość
dlatego ze włosy na końcach prawie zawsze sa zniszczone, przesuszone, połamane i porozdwajane od ocierania o ubrania. Jak włos ma wyglądać zdrowo i nie łamać się dalej to trzeba to usunąć. Dlaczego wy dziewczyny jesteście teraz tak bezmyślne i puste , ze nawet na prostych kwestiach dbania o urodę nie macie pojęcia

Gość gość
dlatego ze włosy na końcach prawie zawsze sa zniszczone, przesuszone, połamane i porozdwajane od ocierania o ubrania. Jak włos ma wyglądać zdrowo i nie łamać się dalej to trzeba to usunąć. W ten sposób nikt nie zapuściłby włosów. Faceci, jak wiadomo, wola długie....

Gość gość
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam jak to jest możliwe, że nie moge zapuścić włosów skoro co miesiac jestem u fryzjera farbować włosy. Teraz nie pozwalam ich ciać, fryzjer może sobie te nożyczki wsadzić w doopę :D

Gość gość
W ten sposób nikt nie zapuściłby włosów. Faceci, jak wiadomo, wola długie.. no k...patrz a mi się udało...nie wiem jakim cudem, moż4e dlatego, że wiecej mi rosło niz podcinałam...Zeby zapuszczać to trzeba miec zdrowe włosy anie miotłę. I dobrze radzę-patrz w zyciu i urodzie na to co tobie pasuje , a nie na to co woli jakis durny chłop. Naprawde trzeba mieć siano w głowie, żeby zapuszczac włosy bo facet coś tam...a jak powie skocz z dachy bo wtedy mi staje to skoczysz?

Gość gość
Bo za podciecie dodatkowo placisz. A ze koncowki zawsze sa wlasciwie zniszczone to inna bajka

Gość gość
Wystarczy zabezpieczać końcówki np. olejkiem green pharmacy i nie będą się rozdwajać

Gość gość
Wystarczy zabezpieczać końcówki np. olejkiem green pharmacy i nie będą się rozdwajać założysz się ? znasz wszystkie włosy w tym kraju i ich reakcję?

Gość gość
Bzdury, ja miałam ladne włosy to i tak mi je pseudo fryzjer ucial. Jak mozna tak kogos oszpecic.

Gość gość
Też to zauważyłam, że mało który fryzjer coś potrafi. Tępaki (no kto idzie na fryzjerski? :D ) się wykuły, że końcówki musza być podcięte. Nic więcej nie umieja poza położeniem farby, a i nie każdy potrafi dobrać kolor, żeby pasował.

Gość gość
to szukać dobrych fryzjerek, a nie tanich zakładów dla ubogich

Gość gość
Haha tanich :D w "dobrym" zakladzie tez ci potrafia zepsuc wlosy.

Gość gość
dlatego już nie chodzę do fryzjera od wielu lat, mam uraz po tym jak mi baba z gęstych włosów zrobiła pióra

Gość gość
w "dobrym" zakladzie tez ci potrafia zepsuc wlosy. hahah widocznie nie taki dobry jak ci sie wydaje po wystroju

Gość gość
Po wytroju, cenie.... Juz sobie wiecej nie dam ciac wlosow nawet za gruba kase.

Gość gość
Miałam włosy rozjaśniane, farbowanie, hennowane i gdy używałam jedwabiu green pharmacy albo z Joanny, to nigdy włosy mu się nie rozdwajaly. Jakiś czas nie używałam tych specyfików i musiałam podcinac końcówki co 2 m-ce, więc szybko wróciłam do zabezpieczania ich jedwabiem, ale tylko końcówki, a nie jak niektórzy całe włosy tym smakują.

Gość gość
no ale o co ci chodzi, nie chcesz chodzic do fryzjera to nie ma obowiazku, prawo pozwala miec na głowie co chcesz, zadbane i nie, brzydkie i ładne, długość też nie jest wyznaczona przepisami. Więc nie chodź i nie jęcz

Gość gość
kosmetyki z Joannny...fajnie jak ci słuzy, ale to dla biednych

Gość gość
Fryzjerzy dostaja wscieklizny na punkcie obcinania wlosow nawet jak sie wyraznie mowi NIE CHCE OBCINANIA! Nie każdemu pasuja boby na głowie :D

Gość gość
dziś ah te cebulaki, skoro działa to nie znaczy że musi dużo kosztować :)

Gość gość
fajnie jak ci słuzy, ale to dla biednych Nie zawsze jest różnica między drogimi i tanimi kosmetykami....

Gość gość
prawdziwe jest powiedzenie sprzed 100 lat: włosy długie, rozum krótki :)

Gość gość
ah te cebulaki, skoro działa to nie znaczy że musi dużo kosztować usmiech.gif ach , działa ale chyba tylko na tobie

Gość gość
Długie włosy wygladaja 100 razy lepiej. Krotkie sa dla starych bab lub dziewczynek z oazy ;)

Gość gość
Trzeba czytać skład a nie patrzeć na firmę. Akurat jedwab z Joanny jest dobry bo mię maalkoholu denat. składzie,który by wysuszał tak jak Biosilk. A jedwab green pharmacy ma w składzie same naturalne olejki, więc tego używam najczęściej, chyba, że mi się skończy, a w sklepie go akurat nie ma, to biorę Joannę.

Gość gość
jak można zapuszczać włosy bo faceci takie lubią :O...jakie wy jesteście zdesperowane,że zrobicie wszystko dla faceta,żal mi was :O

Gość gość
Też ostatnio mówię fryzjerce, że ma długości nie skracać, tylko wycieniować i nadać kształt fryzurze. Wyszłam z włosami do ramion, prawie równymi a przy twarzy nie zrobiła nic. Na koniec zapytałam ją czy to już wszystko i czy ma zamiar fryzurze nadać jakiś kształt, to patrzyła na mnie jakby nie rozumiała. Mówię do niej, że włosy mi skróciła a ona, że były rozdwojone. :O

Gość gość
A ty sie nie myjesz na randke? Wiekszosc facetow takie lubi.

Gość gość
Też ostatnio mówię fryzjerce, że ma długości nie skracać, tylko wycieniować i nadać kształt fryzurze. Wyszłam z włosami do ramion, prawie równymi a przy twarzy nie zrobiła nic. Na koniec zapytałam ją czy to już wszystko i czy ma zamiar fryzurze nadać jakiś kształt, to patrzyła na mnie jakby nie rozumiała. Mówię do niej, że włosy mi skróciła a ona, że były rozdwojone. pechowiec.gif O takie sytuacje mi chodzi w tym temacie.

gość dziś " Na koniec zapytałam ją czy to już wszystko i czy ma zamiar fryzurze nadać jakiś kształt, to patrzyła na mnie jakby nie rozumiała. Mówię do niej, że włosy mi skróciła a ona, że były rozdwojone. pechowiec.gif" Czego się spodziewałaś za 20 zł? :classic_cool::D🖐️