Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozena77

moja corka chce zostac modelka

Polecane posty

Gość bozena77

moja corka oznajmila mi kilka dni temu,ze chce zostac modelka. rzeczywiscie ma do tego predyspozycje, ale boje sie o nia. ogladamy razem top model i widze co am sie dzieje, to zawistny swiat, gdzie kazdy troszczy sie o siebie, sa rozne sesje, na ktorych nie wyobrazam sobie mojej corki... wiem,ze to telewizja i rzeczywistosc jest nieco inna, ale mam mieszane uczucia. czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat? moze ktos z Was ma znajomych w modelingu i wie jak to wyglada od zaplecza? chcialabym uslyszec cos co moze mnie uspokoic jako matke

Gość gość
A ma motyla czy bulke ? Bo wiesz , przez wiele lozek musi przejsc :p

Gość gość
Lubi przyjmowac kal doustnie?

Gość vato
siedze w modelingu od 4 lat i ten swiat wcale nie jest taki straszny. jesli Pani corka ma silny charakter to sobie poradzi. musi znalezc dobra agencje, ja niezmiennie wspolpracuje z fuku models i jestem bardzo zadowolony. ludzie przewijaja sie czesto Ci sami, takze dluzsze znajomosci mozna tez bez porlbmeu nawiazac. jest swietna atmosfera, nie wiem jak w innych agencjach, ale mysle,ze powinna pozwolic Pani corce sprobowac. raz sie zyje

Gość rzeczywisty świat
modelki to nic jak kùrwy, nie da doopy to nie dostanie kontraktu, itd, świat ćpania i doopy dawania

Gość gość
Ja byłam modelką i córce bym nie pozwoliła na to