Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meggi92

Czy dalej walczyć ?

Polecane posty

Gość Meggi92

Hej, pytam tu bo moze ktoś mi cos doradzi, moze wyciągnę jakieś wnioski i dam radę sie jakoś ogarnąć. Mam 23 lata, dwa lata temu poznałam zabójczo przystojnego faceta (Florian) którego do dziś nie moge dotrzeć. Problem stał sie dla mnie na tyle duży, ze w relacjach z innymi mężczyznami myślami jestem przy Florku. Próbuje zapomnieć ale jest strasznie ciezko :/ On sam twierdzi, ze nie ma "czasu" na cos poważnego. Mieszkamy od siebie 40 km, ja mam nadal szkole (robie niemieckie ausbildung, taka zawodówka na przedszkolanke) a on pracuje jako elektryk, gra bardzo dużo w bilarda (jest zawodowym graczem w dość dobrej drużynie w regionie) i dużo urlopuje... Niestety facet juz od ponad poltora roku wie, ze chciałabym cos więcej ale on jest bardzo nie dostępny. Ostatnio udało mi sie z nim więcej kontaktu złapać, spotykamy sie raz na jakiś czas a nawet nasi znajomi pytają czy jesteśmy ze sobą i jak długo bo tak tez sie zachowujemy no i ogólnie to juz tak długo trwa. Jeszcze kiedyś zbywali ten temat, teraz troche inaczej reaguje ale zawsze podkreśla, ze jesteśmy tylko bliskimi przyjaciółmi. Ja bym tak bardzo chciała z nim byc ale nie wiem jakich argumentów używać... Jesli ktoś ma ochotę, pytajcie... Szczegółowo postaram sie odpowiadać i moze ktoś mi cos doradzi bo mi ręce opadają a im dłużej to trwa tym bardziej rosną moje uczucia ... Czy ktoś pomoże ???