Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie podoba mu sie moja c...

Polecane posty

Gość gość

Mojemu chłopakowi nie podoba sie moja c****a :( Moim zdaniem wygląda normalnie, wręcz podręcznikowo, nic nie wystaje, mam malutkie wargi sromowe. A on cały czas w żartach mówi, że jest wydatna o.O Jak w ogóle powiem coś przy nim o tej częsci ciała to zaraz słyszę fuj, ble, itd. Jest mi strasznie przykro, ze mojego ukochanego obrzydza część mojego ciała :( W seksie to widać też, liże mnie i dotyka tam, ale widać że robi to z przymusu, zawsze wtedy mu opada. I żeby było jasne, napisze to duzymi literami: MYJE SIĘ, NIE ŚMIERDZĘ, NIE MAM CHORÓB, NIE JESTEM ROZWALONA.

Gość gość
przepraszam, dodałam w złej kategorii, więc proszę tu już nie odpowiadać

Gość gość
Traktuj go tak samo.

Gość dość ładna ale nie w typie
Faceci to szuje (by nie użyć podobnie brzmiącego słowa na "ch"). Tak ich znielubiłam, że uważam obecnie, że najładniejszy ku/tas będzie bardziej obleśny od "najbrzydszej" ci/pki - i piszę to jako hetero babka. A zresztą kto mu dał prawo do oceniania i to w tak niewybrednych słowach Twojej intymnej strefy? I co niby decyduje o tym, że ci/pka jest brzydka? No ok, jeśli jest jakaś poważna deformacja, to faktycznie ciężko będzie nazwać taką część ładną (co też nie oznacza że trzeba o tym informować właścicielkę takowej ! ), ale w innych wypadkach? Poza tym genitalia co do zasady nie są tak nazwijmy to szlachetne jak powiedzmy twarz. I on niby kocha? On ocenia Cię jak towar, mięcho. Faceci to bezduszne gnidy.

Gość gość
daj foto, mi napewno się spodoba i nie będę grymasił podczas lizania i d*****nia

Gość gość
Prawictwo rzuciło ci się na mózg

Gość gość
Sory, ale to temat "Jakie cipki mają w fapfolderze nieudacznicy z kafe?" No nei wydaje mi się. x A co do faceta opcje są dwie a) to totalny buc i nawet nie czai co Ci robi b) ma Cię gdzieć. Lub też obie na raz.

Gość dość ładna ale nie w typie
Ha ha. Prawictwo to typowy oceniacz. A ci/pki widział tylko sformatowane na ekranie. Jednoosobowa komisja ds. oceniania tyłków, ci/pek, figur. :D Autorka prosiła by tu nie pisać, tak poza tym, ale sama podbijam temat.

Gość gfgfd
no przecięż te z linków są praktycznie takie same . CZym one sie rożnią od siebie?

Gość gość
może niech autorka w takim razie po prostu wklei tutaj zdjęcie swojej kaczpy do oceny?:)

Gość gość
prawicy naprawdę lubią takie buły?