Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBekon

odchudzanie jogurtami 0%

Polecane posty

Gość gośćBekon

Co sądzicie o skuteczności "diety" jogurtami naturalnymi 0% ? Czy wg Was jest to skuteczne? Macie jakieś doświadczenia ? :)

Też jestem ciekawa. Od jutra zaczynam diete ok 300 kcal bazujaca wlasnie na jogurtach naturalnych. Mysle ze jogurty w polaczeniu z mala iloscia kcal przyniosa jakis efekt

Gość gość
Foreverslim są pierwszymi tabletkami jakie stosowałam.Według mnie naprawdę warto się wspomagać tabletkami.Każdy wybiera swoja .Ja za pierwszym razem dobrze trafiłam i bardzo się z tego cieszę.

Gość mitka1234
Czy wy wogóle widzicie co piszecie? 300kcal? Dziewczyny ogarnijcie się! Przecież to głodówka. Poza tym te jogurty 0% to sama chemia... przeczytajcie sobie skład. Idźcie do dietetyka, zapiszcie się na siłownie, dołączcie do społeczności odchudzającej się np na http://www.fit.eftera.pl/wygodne-odchudzanie.html Za 1zł mozna wziąć udział w kursie "szczęśliwa i szczupła". Dowiecie się jak jeść by schudnąć, jak walczyć z negatywnymi emocjami itd. Naprawdę odchudzanie nie musi być katorgą.

Gość AnitaNovak
Weź przestań, ja rozumiem, że chcesz szybko schudnąć, robiąc sobie pseudo dietę proteinową. Efekt jest taki, że może i waga spadnie po 3 dniach, bo będziesz tracić wodę metaboliczną, a potem i tak odzyskasz to ekspresowo. Zresztą wszytskie takie monotonne diety skutkują szybkim jojo, poza tym nie dają trwałych efektów. Dieta proteinowa może być bardzo szybka i skuteczna, ale taka z różnymi wysokobiałkowymi produktami i warzywami, np. ketoaktiv.

Gość pila346
Ja jem wszystko oczywiście w miarę rozsądku i o regularnych godzinach plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę ładnie ;) już mam za sobą 16kg mniej w 2 miesiące