Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem nawet na czym stoję a bardzo bym chciała

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z takim jednym kolegą, którego znam od miesiąca niby jest fajnie : przytulamy się , całujemy, esemesujemy, oglądamy razem filmy. Tylko ,że nie wiem na czym stoję, bo nie jesteśmy razem na dzień dzisiejszy. Z innymi kolegami z którymi się wcześniej spotykałam takie zagrania kończyły się związkiem, albo po raz się spotkaliśmy i tyle. A teraz z tym, którym się spotykam nie jest dla mnie obojętny. Nie wiem czy dalej w to brnąć, nie jestem osobą, która łatwo się przywiązuje do kogoś wiem, że w życiu popełniłam już nie jeden błąd i nieraz koleś przeze mnie niestety cierpiał a ostatni wręcz nękał esemesami i rozpowiadał znajomym jak to go Z***BIŚCIe potraktowałam i niby zachowałam się jak d******* chociaż nie spaliśmy razem. Nie wiem co jest nie tak, ale ostatnio mieliśmy taką sytuacje, że na imprezie gadałam i śmiałam się z pewnym gościem i się wkrzył niesamowicie jakby był zazdrosny....nie wiem co o tym sądzić doradzcie mi. Oboje mamy po 24 lata.

Gość gość
Nie jesteście parą ? czemu ?

A czy to tak trudno po prostu porozmawiac i wyjaśnic jaka jest sytuacja i na czym stoicie?! Jeśli jest zazdrosny to może traktujecie Cię jak swoją dziewczyne....rozmowa jeszcze raz rozmowa

Gość gość
Ale nie jestesmy parą ;/