Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca i stanie na nogach 12 h.

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie z tym poradzić? Jest to moja pierwsza poważna praca, wczęsniej tylko sobie dorabiałam. Będę pracowała na taśmie z warzywami i dowiedziałam się właśnie że będę pracowała na stojąco.. A będę robiła 12 godzin dziennie. Okropnie się tego boje że nie dam rady tyle stać. Bo jak robiłam miesiąc temu przez kilka dni na pieczarkach i również na stojąco, tyle że 10 godzin to ledwo wytrzymywałam. Ma ktoś jakąś radę dla mnie? co robić?

Gość gość
obić ryja pracodawcy i połamać mu nogi,pomogłam?

Gość gość
nie bardzo, I nie rozumiem czemu przy tasmach czy kasach nie mozna usiasc na krzeselku. Chociazby raz na jakis czas, 12 godzin na nogach to istne meczarnie. UP

Gość gość
Na siedzaco przy tasmie to chyba sie nie da,ale nie wiem. Taka praca,przyslujguja ci tylko przerwy regulaminowe jesli sa lub wynikajace z kp. Dobre buty,suplementy na wzmocnienie nog i niewiele mozna zrobic:(. Pracowalam kiedys fizycznie,zapieprz byl i do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic. Pozniej bedzie bolalo mniej i nabierzesz wprawy,latwiej bedzie

Gość gość
12 godzin to jest masakra będzie baaardzo ciężko. 10 godzin to jest już ciężko jak nie wiem, ale 12 to rzeźnia. Kiedyś pracowałem w Hollandii po 12 godzi, bo nas Polaków gonili jak murzynów dosłownie. Przyjeżdżałem do domu i padałem na twarz

Gość gość
Masaż nóg po robocie

Gość gość
I pleców bo z tym chyba nawet gorzej będzie

Gość gość
Przestepuj z nogi na noge w trakcie, stawaj na palcach na pietach byle by miesnie pracowaly.