Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byly sie zeni

Polecane posty

Gość gość
Czy nie byłoby prościej powiedzieć Mu to, co nam opisujesz ? Nikt nie ma takiej mocy, żeby odmienić uczucia byłego, porzuconego faceta. Jeżeli chcesz Go odzyskać, to powiedz mu to wprost, wtedy pozbędziesz się złudzeń.

Gość gość
Jak zrobiłaś co chciałaś to teraz co chcesz to rób :-(

Gość gość
Facet musiałby być głupi gdyby pozwolił ci wrócić, jak ty poznałaś innego nie miałaś skrupułów, a jak ex bierze slub z inną kobietą, to nagle znów jesteś zakochana

Gość gość
chcesz go odzyskać bo nie możesz pogodzic się z tym, e jest szczęśliwy z inną kobietą daj mu spokój i tak zmarnowałaś mu kilka lat żałosna osoba z ciebie

Gość gość
jestes zwykłą szmatą i nie zasługujesz na niego, daj mu spokój

Gość gość
Nie wierze jak mozna byc tak podla kobieta ?

Gość mezulek999
Zdaję sobie sprawę z głupoty tego topiku ale powiem jedno : Gdyby moja ubóstwiana przeze mnie żona wywinęła taki numer to choćby mi miało serce pęknąć nie byłoby szans na wybaczenie.:-(

Gość gość exe
ja jaką mogę dać radę, skoro nie podchody, w ktore ja sie bawiłam, w twojej sytuacji rzeczywiście moga wydac się śmieszne, (mąź, dziecko) tzn niepotrzebnie się zbłaźnisz. ale spróbuj zdobyć się na szczerość i pogadać z nim tak na spokojnie, szczerze. Egzaltowanie nieniawiści w stosunku do jego narzeczonej to najgosze co możesz zrobić, nie próbuj mu jej obrzydzać i nie oczerniaj jej przed nim bo to ci wyjdzie tylko na gorsze, tylko szczerość może ci pomóc

Gość gość
tu się nie da pomóc, naprawdę. daj mu spokój. spróbuj sobie jakoś ułożyć życie, ale go w to nie mieszaj, biedny facet. tego się nie da naprawić.

Gość gość
Oby do ciebie nie wrocil, pustak z ciebie okropny!!!

Gość gość
Na bank ma cie juz w d***e jak ma nowa laseczke , teraz zostaniesz sama z dzieckiem a on bedzie zakładał rodzinke :-) zycze mu duzooo szczescia :-) iiii niech zapomni o tobie, bo jestes nic nie warta kobieta.

Gość gość
Moim zdaniem masz syndrom psa ogrodnika co to sam nie zje a drugiemu nie da. Gdy ty miałaś innego to było cacy a teraz gdy on sobie życie układa to nagle ci nie pasuje?

Gość gość
Jesteś egoistką bo zamiast cieszyć się szczęściem byłego faceta i się odsunąć na bok to znów chcesz mieszać. Jesteś jak pies ogrodnika.Maz cie zdradzil i przezyc nie mozesz, źe ty jestes nieszczesliwa a eks się pozbeirał po Tobie. . Twoj były będzie glupi jeśli pozwoli Ci wrócić a Ty będziesz egoistką jeśli sprobujesz rozwalić związek eksa.

Gość gość
ale się zleciała zgraja szmatek co dopadły facetow z odzysku, których byłe w dope kopnęły i już stękają. autorko wystrój się, idz na ten trening i powiedz mu że chcesz porozmawiać z nim w cztery oczy.

Gość gość
nie rozumiem czemu nazywasz aktualne kobiety bylych szmatami?To byli nie maja prawa ponownie żyć?

Gość gość
Najwyraźniej zdaniem osoby z 10.47 facet, którego baba kopnęła powinien ubrać się w wór pokutny i do końca życia czekać aż byłej znudzi się nowy kochaś i zechce wrócić.

Gość gośćfacet
A ja mam nadzieję że nic z tego nie wyjdzie, bo szkoda mi faceta... za jakiś czas, przy byle jakim problemie znów polecisz w ramiona innego. Ty go nie kochasz, jak się kogoś kocha to się tej osoby nie zostawia. Miałem podobną sytuację, nowy facet ją zostawił, ona zobaczyła ze ja zainteresowałem się inną i przyszła na kolanach z prośbą o powrót... pogoniłem i dopiero teraz jestem naprawdę szczęśliwy, mam kochającą i lojalną dziewczynę i nie zamienię jej na żadną inną.

Gość gość
Źle zrobiłaś, zdradziłaś, ale skoro coś do byłego czujesz i podejrzewasz, że dla niego też nie jesteś obojętna to może warto spróbować? Pojdz do niego na trening, porozmawiajcie, powiedz to, co tu napisałaś. Jeżeli jego uczucie nie wygasło to może Wam się uda. Nic tak na prawdę nie tracisz, a możesz dużo zyskać.

Gość gość
Zaproponuj mu seks bez zobowiązań i przegryź prezerwatywę :-)

Gość gość
po 2 latach jej się przypomniało że coś do niego czuje? No rychło w czas. Zresztą to prowo więc nie podniecajcie się.

Gość gość
I co autorko bylas na tym treningu?

Gość gość
Ale po co autorka ma isc na trening i robić mu złudną nadzieję, skoro ona go NIE KOCHA... jej się tylko tak wydaje, chce zaspokoić własne chore ego, jest teraz nieszczesliwa i boli ją to ze ex jest szczęśliwszy niż ona, dopókion nie zwiazal sie z inną, to miała go w d***e.

Gość gość
Tak poszlam jak pisalam, chyba juz go nie odzyskam. Powiedzial ze nie chce mnie znac i ze mam sie ogarnac :-(

Gość gość
Jakie prowo? Ludzie jesli nie macie w zyciu problemow to nie znaczy ze inni ich nie maja!

Gość gość
problemy? sama sobie zgotowałaś ten los szmato. Kobieta myśląca nigdy by nie zostawiła dobrego faceta, tylko dlatego bo jej się znudził. I szmacisko poszło do wyra z kochankiem, a potem jęczy po forach jakie to ma problemy. Jak się jest debilką to niestety tak bywa, trzeba było szanować tego, który cię kochał i chcial się z tobą ożenic. W tych czasach ciężko znaleźć porządnego faceta więc jak się takiego ma to się go szanuje a nie zostawia i lata za innym bo doopa swędzi, a narzeczony się znudził i już dziewczynka nie czuje motylków w brzuszku więc musi go zostawić. Infantylna dziewczynka się ZAKOCHALA i narzeczonego zostawiła hahah a potem jęczenie po forach, weź spieprzaj szmato bo aż wstyd mi za kobiety, że sa takie głupie.

Gość gość
I bardzo dobrze.. Zrobiłaś z siebie idiotke, jak ci tu pisały :D

Gość Kasienka444
Zgotowałaś swój los na własne życzenie. Miałaś wspaniałego faceta to ci nie odpowiadał, zostawilas go dla innego dupka! Były ułożył sobie życie i w tym nie przeszkadzaj.Masz to na co sobie zasłużyłaś. Wstyd mi za takie jak ty!

Gość gość
Mam nadzieje że ten były będzie szczęśliwy z zoną i gromadką ICH dzieci

Gość gość
Kumpel miał właśnie taką sytuację. Chciałbym, żebyś to była ty - utwierdzę go w przekonaniu, jakby się była do niego odezwała, niech broń boże się nie daje i w sytuacji krytycznej wskażę ten wątek. Dobrze, że tylu ludzi się wypowiada. Niech to będzie przestroga dla innych pustych doop...

Gość gość
Zejdźcie już ze mnie! Wszyscy jesteście w porządku tak jak i on. Każda normalna dziewczyna potrzebuje trochę wolności, a jeśli jestes na kazdym kroku kontrolowana, ciagle sceny zazdrosci to w koncu uciekasz zeby odetchnac.