Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

La Pelle Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Korzystaliście z usług? Co sądzicie o depilacji laserowej i czy ktoś z was zdecydował się na ten zabieg w tym miejscu?

Gość gość
No ja się zdecydowałam, bo mieli najmniejsze ceny, no i nie żałuję ;) Profesjonalna obsługa, nowoczesny sprzęt. Ogólnie super.

Gość gość
Jestem po pierwszym zabiegu. Zero podrażnień jak na razie, zabieg był bezbolesny i w sumie też podoba mi się cena.

Gość janina540
A powiedzcie mi, czy oni tylko zajmują się depilacją laserową,czy wykonują też inne zabiegi w oparciu o laser?

Gość ainkaa0
Z tego co wiem, to usuwają też rozstępy, cellulit laserem, ale to musisz się dokładnie dowiedzieć, bo osobiście nie korzystałam z tych zabiegów.

Gość teelle0
Rozstępy usuwają przy pomocy lasera frakcyjnego Eco2:) Byłam i jestem zadowolona :)

Gość gość
Wszystko ładnie, pięknie, ale jakie ceny oferują? Bo można robić mega skutecznie i profesjonalnie, ale mogą być też mega wysokie ceny, więc?

Gość gość
można u nich trafić na świetne promocje, ale i bez nich mają dość przyzwoite ceny ja np. trafiłam na promocję i za depilację całych nóg zapłaciła ponad 400 zł, a tak płaciłabym 849 zł...

Gość gość
no promocje czasami mają naprawdę super :) można trafić na świetne zniżki i skorzystać z profesjonalnych zabiegów ale fajnie, że nie oferuja tylko depilacji laserowej, że oferują równiez inne zabiegi laserowe

Gość gość
tak przeglądam własnie ich oferte i powiem wam, że mnie przekonali dodatkowo opinie w necie są pochlebne, więc chętnie skorzystam z depilacji laserowej w La Pelle

Gość gość
ja już jestem po depilacji laserowej i powiem wam, że było warto z taką obsługą dawno się nie spotkałam! nic dziwnego, że mają tyle pozytywnych opinii w internecie

Gość gość
bo La Pelle, to marka, która nie musi się promować sama w sobie jest profesjonalna i to jej najlepsza promocja

Gość gość
dokładnie ;) ja powiem wam, że długo zastanawiałam się nad depilacją laserową po prostu się bałam, ale dzis.. niczego nie żałuję :)

Gość gość
a ile kosztuje taka depilacja laserowa???

Gość gość
zależy co chcesz depilować:)

Gość gość
konkretna, miła obsługa, na początku trochę się bałam depilacji laserowej, ale zostala profesjonalnie do niej przygotowana i wszystko poszło bez problemu

Gość gość
zostałam fachowo i profesjonalnie przygotowana do zabiegów laserowych byłam już 3 razy warto było :)

Gość gość
miałam problem z plamami skórnymi i powiem szczerze, że zaproponowany laser frakcyjny okazał się być HITEM!

Gość gość
ja chciałabym więcej dowiedzieć się na temat tego lasera frakcyjnego w la pelle jaka cena? ile trwa zabieg? po jakim czasie jest widoczny efekt?

Gość gość
cena zależy od tego, co chcesz depilować, podobnie jak czas długość zabiegu uzależniona jest od depilowanej części ciała już po pierwszym zabiegu powinnaś zobaczyć efekt :)

Gość gość
ja jestem zadowolona, że oni stosują ten laser Lightsheer laser Lightsheer to znacznie łagodniejsza metoda,, nie powodująca tak dużych podrażnień i w pełni bezpieczna dla zdrowia więc jak dla mnie numer jeden w La Pelle do tego traktują klienta poważnie, odpowiedzialnie każdy zabieg wykonywany jest powoli, naprawdę starannie, można im zaufać

Gość gość
polecam laser frakcyjny w La Pelle, bo to dzięki niemu i obsłudze w tym miejscu pozbyłam się przebarwień na skórze!!! zabieg jest w pełni bezpieczny i nie wymaga długiej rekonwalescencji, poprzedzony jest znieczuleniem a więc jest komfortowy i praktycznie bezbolesny do tego dodatkowym atutem lasera frakcyjnego jest to, że efekty są trwalsze i znacznie lepsze, niż w przypadku innych zabiegów redukujących przebarwienia

Gość gość
witam dziewczyny, o La Pelle ostatnio dość dużo słyszałam, bo wiem, że mają częste promocje i zniżki ktoś coś wie na temat depilacji laserowej? są teraz jakieś promocje na ten zabieg? i powiedzcie mi czy włoski po jakimś czasie nie odrastają? chcę mieć pewność, że będę miała zawsze gładką skórę

Gość gość
cały czas na ich facebooku jest informacja o zniżkach -50% dla ciebie i -20% dla twojej przyjaciółki, mam nadzieję, że nie pomyliłam kolejności w każdym razie faktycznie w salonie La Pelle można liczyć często na jakieś zniżki, rabaty, promocje, wyjątkowe oferty to salon, który wie jak wyjść naprzeciw oczekiwaniom klienta polecam :)

Gość gość
nigdy nie myślałam, że zdecyduję się na depilacja laserowa może przynieść tyle korzyści moje nogi nigdy nie były tak gładkie dawno byłam tak zadowolona z efektów depilacji laserowej, jeśli któraś z was ma problem z owłosieniem, to powinna spróbować tego sposobu pozdrawiam!!!

Gość gość
ale wiecie co wam powiem? że nie ma co wydawać pieniędzy na depilatory, na maszynki, kremy, bo to nic nie działa w La Pelle zrobią to tak, że o włoskach się zapomni i tyle nie będzie ich, bo cebulki, włoski zostaną mozna powiedzieć" wypalone" laserem polecam

Gość gość
dokładnie, zgadzam się ja odkąd zauważyłam jak wielki efekt jest po zabiegach w La Pelle, to przestałam kupować produkty do depilacji, tylko skorzystałam z La Pelle, i tego co chciałam to się pozbyłam raz na zawsze nie ma co tracić czasu na depilację domową

Gość gość
co sądzicie o zabiegu laserowym na blizny potrądzikowe? naprawdę działa? ktoś z was był? jakie rezultaty i po jakim czasie?

Gość TEPAtaLAKA01
Byłam na regeneracji skóry dotkniętej bliznami potrądzikowymi ale w Gdańsku w Clinica Cosmetologica na zabiegu GENEO+. Moja skóra jest o wiele bardziej jędrniejsza, odżywiona, a martwy naskórek i blizny po prostu zniknęły! Link do oferty z której skorzystałam: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/blizny-potradzikowe-zanikowe/

Ja też byłam na zabiegu ale na Laser Harmony XL pro NIR i nie żałuję! Tyle czasu męczyłam się już z różnymi kremami i nic mi nie pomagało więc zdecowałam się na ten laser. Blizny są już niemal niewidoczne oraz poprawiła się jej jędrność