Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się ze będzie brzydko pachnieć

Polecane posty

Gość gość

Mialam infekcje ale mi przeszło juz jakieś 3 miesiące temu. Od rana do wieczora nie to ze śmierdzi tylko taki zapach no spocona i ogolnie. Mam 19 lat i chce zrobić to z chłopakiem. Przed wezmę kąpiel umyje się obejrzymy film ale boję się że będzie brzydko pachnieć czy jakaś miała takie obawy? Dodam że myje się codziennie. Pytam poważnie. Błagam pomóżcie

Gość gość
Jesteś pewna ze wyleczyłaś do konca infekcje? Jesli tak to zapach nie .powinien byc bardzo intensywny... A nie dasz rady skorzystać z łazienki chwile przed stosunkiem?

Gość gość
Ale to infekcja intymna? Jak nadal śmierdzi to coś niehalo

Gość gość
Miałam grzybicę. Leczylam się długo. Nie to ze śmierdzi bo ja nic nie czuje jednak gdy włożę palca itp to jest śluz i on ma zapach ale nie wiem czy to normalny zapach. No w sensie sama nwm. Pójść do ginekologa i się przebadać? Czy Jak? Niestety nie mogę skorzystać z łazienki tuż przed :) miała tak któraś z was?takie obawy?

Gość gość
Czemu.nie.będziesz mogla skorzysta z łazienki?

Gość gość
umyj kaczpę przed seksem to nie będzie je/bała 🖐️

Gość gość
Śluz pachnie.. Dziwnie.. Ale chyba kwestia indywidualna jak.

Gość gość
Zachowaj czystość do ślubu. To jest ważne dla Ciebie i Twojego przyszłego. Jesteś młodziutka i poczekaj na właściwą osobę. Zapisz się do Ruchu Czystych Serc. Pięknie tam jest.

Gość GochaKlemens
Możliwe, że wyolbrzymiasz dlatego, że Ci na tym zależy. Ale rozumiem Twoje obawy dlatego na przykład miej przy sobie mgiełkę do higieny intymnej (przykładowo z http://www.e-aptekavita.pl/szukaj/femma.html). Nawet jak sie wsuniesz pod kołdrę to możesz się delikatnie odświeżyć, jest lekka i zapach ma bardzo delikatny. Ty będziesz czuć się bardziej komfortowo a on nic nie poczuje oprócz świeżości:)

Gość gość
Wypad, spamerko.