Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zitolo Polska

Lubie się wyróżniać stylizacją. A Wy?

Polecane posty

Cenię sobie niepowtarzalne ubrania i ciekawe stylizację. Czuję się niekomfortowo, gdy widzę inną kobietę ubraną w tą samą bluzkę, czy koszule. Ubrania są naszą wizytówką i również dzięki nim jesteśmy w stanie wyróżnić się spośród tłumu. Niestety sklepy sieciowe, nie są w stanie zapewnić nam niepowtarzalnych ubrań, dlatego robię zakupy przez internet. Jedną z nowych i ciekawych stron jest zitolo.com, która jest polską platformą handmade. A Wy co sądzicie o sklepach internetowych? Znalazłyście kiedyś jakieś perełki?

Gość gość
Z pomocą i alternatywa dla sieciowek przychodzi Inna Ja. Zaglądasz i od razu epadasz w zachwyt www.innaja.istore.pl

Gość gość
Oczywiście, że fajnie jest być zauważonym, jednak trzeba uważać by nie być na językach, bo kiedyś uważali mnie za hipstera. Jakiś czas temu znajomy polecił mi Panią od stylizacji z tej strony http://luxusportal.pl/pl/wiedza-i-edukacja/prezentacje/agnieszka-kaminska. Dogadałem się na fajne warunki finansowe i teraz to dopiero widzę różnicę. Jak lubisz się wyróżniać to przynajmniej z głową :)

Gość metalówka000
Również lubię się wyróżniać. Całe szczęście mieszkam w małym mieście i mam ułatwione zadanie :) tez kupuje przez neta zazwyczaj ubrania i zawsze wybieram niepowtarzalne, zreszta w moim małym miescie mam czesto wrazenie, że wszyscy sa jakoś tak nijak ubrani. a na mnie zazwyczaj gapią się jak na jakiegoś kosmite. kupuje czesto w takich sklepach jak rockmetalshop albo glovestar, ale na allegro tez znajduje czesto wyjatkowe ubrania. czesto tez w lumpeksach mozna cos super wynalezc i co najwazniejsze nikt nie bedzie miec czegos takiego :p

Gość gość
ja sie nie lubie wyrozniac, ale niestety to robie :O podobaja mi sie ubrania proste, skromne, eleganckie, spodnice do kolan, pantofle, rajstopy, nic nowoczesnego, zadnej sieciowki, nic modnego, i przez moj styl wyrozniam sie wsrod tych modowych, sieciowych klonow :(

gość 12:17 to raczej powód do dumy;) ja przeważnie ubieram się normalnie, ale jak jest okazja to lubię zaszaleć;)