Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O której początek porodu?

Polecane posty

Gość gość

O której rozpoczął się Wasz poród? Chodzi mi o taki już na prawdę poród z regularnymi skurczami, gdzie zdecydowałyście się jechać do szpitala, nie o nieregularne skurcze czy bóle 'miesiączkowe' dzień wcześniej :) Ciekawa jestem czy częściej zaczyna się w ciągu dnia czy jednak w nocy?

Gość gość
Regularne skurcze zaczęły się ok 16. POczekałam aż będą co 3-4 minuty i o 21 pojechałam do szpitala.

Gość gość
regularne skurcze o 18. O 19:20 mała była na świecie ;) A wszystko zaczęło się o 5 rano ;)

1.odejście wód o 20 (pojechałam do szpitala), regularne skurcze 4 nad ranem, dziecko urodzone 9:30 2. wody zaczęły się sączyć o 3 nad ranem (pojechałam do szpitala ok 8 jak ogarnęłam starszą córkę), odejście wód 12, regularne skurcze 13, dziecko urodzone 13:20

Gość gość
skurcze rozpoczęły się o 23, o 1 pojechaliśmy do szpitala, o 6 rano urodziłam

Gość gość
Skurcze zaczęły się o 2:30 w nocy, o 7 rano pojechaliśmy do szpitala.

ja nie miałam żadnych skurczy, i pierwszą ciążą i drugą do szpitala zaczynałam się zbierać jak odeszły mi wody. Skurcze miałam 1 dzieckiem 3/4 h przed porodem,2 dzieckiem 2 godziny przed porodem.

Gość gość
w nocy odejście wód, skurcze dopiero rano po kroplowce z oksy

Gość gość
Przy pierwszym porodzie najpierw odejście wód o 5 rano, a skurcze dopiero od 15.30, po 17 urodziłam. Za drugim razem skurcze od 18-19 a ur po 23.

Gość gość
O 12 pierwsze skurcze o 13 pojechałam o 14.50 poród

Gość gość
Pierwszy - o koło 1 w nocy regularne skurcze co 15 minut, o 3 co 10 więc pojechalam do szpitala, urodzilam o 14. Drugi - o 00:40 pierwszy skurcz, 00:43 kolejny czyli od razu regularnie co 3 minuty, zanim dojechalam do szpitala mialam juz parte więc o 1:25 bylo po wszystkim

Gość gość
ok. 18 po 'teście kąpielowym' ;) ale już w nocy miałam plamienie, o 6 rano byłam na ktg i cały dzień miałam skurcze a'la bóle miesiączkowe ;) po ciepłej kąpieli atmosfera się zagęściła ;)

Gość gość
O 3 odeszly mi wody. Skurcze regularne byly dopiero po oksytocynie. Od 8 rano. Urodzilam o 18 przez cc.