Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nagły wybuch

Polecane posty

Gość gość

Miałam kolegę, który przez rok wykazywał mną zainteresowanie, ale ja traktowałam go tylko jak przyjaciela. Raz, że nie czułam chemii, dwa: sądziłam, że jemu pasuje taki układ. Nie chciałam go celowo odrzucać, wyszło jak wyszło. On nie raz wspominał, ze chce się ustatkować, że chciałby mieć już dzieci także raczej taki ułożony facet z niego. A jak nocowaliśmy razem nigdy się do mnie nie dobierał, generalnie szanował mnie, można powiedzieć, że mieliśmy ok 10-13 spotkań. I spotykaliśmy się od czasu do czasu niezobowiązująco na godzinę,dwie. Teraz po wspólnych wakacjach niedawno, mimo, że znam go już ponad rok, nagle zaczęło mi zależeć, zbudowała się inna relacja, cielesna, plus poznaliśmy się z innej strony, jakbyśmy zostali sobie dopiero przedstawieniu. Okazało się, że czujemy się ze sobą bardzo dobrze. Niestety zaraz po tych wspólnych wakacjach on wyjechał na bardzo długo (z przerwami na powrót do Wrocławia czyli tam gdzie oboje mieszkamy), mija już drugi miesiąc . Ciągle utrzymujemy kontakt, piszemy maile, smsy. Ale on jest bardziej oficjalny, zdystansowany.Jest miły, ale nic ponad to. Dał mi do zrozumienia, że musimy pogadać o tym wszystkim, ale to nie jest rozmowa na telefon. Raz jak wrócil do Wrocławia zadzwonił, ale akurat mnie nie było wtedy na miejscu. Nie wiem o co mu chodzi. Dodam, ze ja pisałam mu wiele miłych rzeczy, komplementów. Na 100% on wie, że mi też już zależy Do tej pory cały miesiąc pisał. Od 4 dni milczy, nic nie pisze. Ostatni sms ja napisałam… Widzę, że jest dostępny na portalu społecznościowym, ale nie odzywa się. Nagle przestało mu zależeć? Czy ja go wystraszyłam? Może przegięłam z wylewnością? Nie czuję żebym narzucałaDo tej pory cały miesiąc pisał. Nie wiem co myśleć? drugiej strony, jak komuś zależy to chyba nie ma znaczenia ze druga osoba tez wykazuje chęć? Mam nadzieję, że on nie prowadzi jakiejś gierki w stylu gonienia króliczka?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować