Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotnosc

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Szukam pomocy w nabraniu checi z zycia.. Mam 20 lat, mieszkam z bratem (16 lat). Z rodzicami mamy sporadyczny kontakt i tylko przez internet. Mieszkamy w dwojke, uczymy sie. Ja juz studiuje, on uczy sie sie w liceum. Mam chlopaka, ktory rowniez uczy sie (za granica), wiec widujemy sie rzadko. Znajomych rowniez jakis mam, ktorzy chca sie ze mna widywac ,ale z racji tego ,iz moj chlopak jest bardzo zazdrosny to nie mam mozliwosci wychodzenia zbyt czesto. Poza tym mieszkam w nowym miejscu, gdzie nie znam miasta, ani innych ludzi. Przeraza mnie mysl, ze sama bede musiala wrocic wieczorem do domu. Ciagle mysle o rowniesnikach, ktorzy maja dom, rodzine ,sa szczesliwi, a ja sama sobie musze ze wszystkim radzic, mam brata mlodszego na glowie i do tego swoje sprawy. Siedzac w domu uzalam sie nad wszystkim, wszystko wydaje mi sie bez sensu.. Jak nabrac checi do zycia, jak je zmienic? Wiem, ze ludzie maja wieksze problemy.. To tylko czesc mojej sytuacji. Wiec nie oceniajacie pochopnie