Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można skrócić studia licencjackie do 2.5 roku

Polecane posty

Gość gość

Teraz jestem na drugim roku i jest coraz mniej studentów ,a z czasem będzie jeszcze mniej na moim kierunku .Nie ważne ,chodzi raczej o zasadę niż o moją konkretną sytuacje .Czy uczelnia -dziekan mogłaby pójść na rękę pozostałej grupie i zgodnie z prawem skrócić o ten pół roku studiowanie . Orientuje się ktoś ,czy to jest dopuszczalne .

Spróbuj napisac podanie do dziekana- napisz tam, że prosisz o rozwiązanie swojej sytuacji. Moze poprosisz w nim o możliwośc indywidialnego toku studiów- dostaniesz materiały od wykładowców, zaliczysz przedmioty. Warto spróbować.

Gość gość
O jaką zasadę chodzi bo nie rozumiem? Że 30pkt ECTS mają Ci wyjątkowo podarować czy co? Moja koleżanka ma 10 osób na roku i nikt tam nie oczekuje, że z łaski im studia skrócą.

Gość gość
AgataZA- myślę,że jest ,to dobry pomysł .W swoim czasie warto z niego skorzystać . gosc -O zasadę w sensie rzeczywistej praktyki ,o ile jest dopuszczalna .Słyszałem o takiej możliwości od starszego kolegi ,tylko że teraz ,gdy chce to potwierdzić ,nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji . U nas zostanie czterech studentów .Nie chcę ,żeby ktoś mi coś darował , tylko aby była możliwość "podgonić " szybciej z materiałem ,coś w rodzaju jak napisała AgataZA .

Gość gość
Uczelnia za Was kasę dostaje na każdy semestr. Likwidacja kierunku chyba nie jest opłacalna Próbuj, ale wg mnie kasa się będzie liczyła