Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamzkataa

Mam 33 lata a moja dziewczyna 18 nikt mnie nigdy tak nie pokochał

Polecane posty

Gość adamzkataa

Jak w temacie mam dziedziczne która ma 18 lat jest piękna inteligentna i urocza.Często do mnie pisze wiadomości ze tęskni za mną albo myśli o mnie to bardzo miłe,nawet mi ciasteczka upiekła :) Żadna moja była dziewczyna taka dla mnie nie była,zawsze byłem dla nich pocieszycielem po nieudanym związku, nie byłem nigdy dla nich wielka miłością i jakby mogły to powróciłyby do tych do których wzdychały.Jestem bardzo szczęśliwy teraz wreszcie zaznałem miłości i ciepła.Co o nas sądzicie ?

Gość gość
A ja mam 25 lat starszego faceta i kocham go nad życie.

Gość gość
A ja mam 15 lat i podoba mi się 29 latek.

Gość gość
Dbaj o nią. Szczęścia życzę.

Gość gość
A daje ci analnie (w pupę) ?

Gość gość
Miałem 38 lat, ona 21 lat, fajnie było :-) Życzę powodzenia! :-)

Gość adamzkataa
Jest nam razem super i nie rozumiem braku akceptacji w społeczeństwie dla takich związków

Gość gość
To bardzo dobrze, że jesteście razem szczęśliwi :) a masz może wille z basenem i Jaguara w garażu?

Gość gość
A ja mam 29 lat i facet 33 lata bylby dla mnie za stary, max 30 choc wole 26-27.

Gość gość
ja będę miała 19 lat w grudniu ale nie wyobrażam sobie żebym była z facetem starszym więcej niż 3/4 lata :o takich zawsze spławiałam, ale cóż... życzę wam mimo wszystko szczęścia autorze ;)

Gość gość
nie ma co się trzymać reguł ważne by w życiu być szczęśliwym...

Gość adamzkataa
gość dziś Nie jestem bogaty, pracuje jako naukowiec na uniwersytecie,tak naprawdę to luksusy to ona ma w domu bo jej rodzice są bardzo bogaci,a pomimo tego nie jest rozpuszczona.

Gość gość
zostaw ją za stary jesteś

Gość gość
"A ja mam 29 lat i facet 33 lata bylby dla mnie za stary, max 30 choc wole 26-27. " A kogo obchodzi co podoba się starej babie? Kup se lepiej kota.

Gość gość
Czy długo z nią jesteś Pyt poważnie

Gość gość
gość dziś hahaha, jak niewiele kafeteria ma wspolnego z rzeczywistością...

Gość adamzkataa
gość dziś Od czerwca

Gość gość
Po mimo tego co piszesz musisz ją bacznie obserwować Mam ni myśli aby Cię nie oszukiwała Jest młoda uważaj aby się To bo nie zabawiła

Gość gość
No nie wierzę... Nie, to na bank prowo. 33-letni naukowiec i 18-latka? O czym wy niby rozmawiacie, hę? :D A jeśli to jakimś cudem prawda, to jesteś, autorze, wyjątkowo zakompleksiony. Taka młoda panienka nie pracuje i nie ma na głowie poważnych spraw, więc może się bawić w ciągłe wysyłanie słitaśnych esemesków i pieczenie ciasteczek (pewnie i tak były kupne :P). Nie masz znajomych, że tak ciągłej atencji pragniesz? Związek to nie tylko miłe wiadomości, ale przede wszystkim troska i odpowiedzialność za drugiego człowieka. Miłości i zainteresowania nie mierzy się liczbą wiadomości. A takie dziecko to nawet za siebie odpowiedzialności nie weźmie. No i nie będzie jeszcze myślała o małżeństwie i dzieciach, a twoja rówieśnica i owszem. Tego się boisz? I chcesz poszaleć z małolatami? Tylko uważaj, skoro ma bogatych rodziców, a ty ją przelecisz i rzucisz, jej starzy wezmą dobrego adwokata i o gwałt cię oskarżą.

Gość prawik29
nie no powinien latać za starymi babami, jasne :D 🖐️

Gość prawik29
"Tylko uważaj, skoro ma bogatych rodziców, a ty ją przelecisz i rzucisz, jej starzy wezmą dobrego adwokata i o gwałt cię oskarżą. " Oskarżyć to każdy może każdego o wszystko. Trzeba jeszcze mieć jakieś dowody. :) Już stare baby straszą. Zaraz pewnie usłyszę, że koleś jest pedofilem. :D 🖐️

Gość adamzkataa
gość dziś Masz racje trochę ostatnio zaniedbałem towarzysko bo byłem skupiony na pracy i parę lat mieszkałem zagranicą na stażach,do tego tkwiłem w toksycznych związkach w których pełniłem role lekarstwa na złamane serce.Teraz czuje ze żyje jakbym znowu był na studiach (chociaż je tez spędzałem trochę w książkach) jestem spełniony zawodowo i żyje młodzieńczym życiem jestem szczęśliwy i wierze ze ona tez jest.

Gość gość
przecież to bzdurne opowiastki tego samego co zwykle a wy lykacie pelikany :D

Gość gość
Kto kasuje niektóre teksty ??? O co tu chodź ???

Gość gość
Na twoim miejscu wziął bym się za studentkę z tej uczelni I to by była pewniejsze dla ciebie znajomość Może i na poważny związek Nie rzecze ci źle ale na moje oko to ona się tobą zabawi Chciałbym się mylić

Gość gość
nie traktuj tego związku poważnie, ru/chaj ile się da, a jak coś z tego wyjdzie to tylko się cieszyć :)