Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie ubranka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Jakie , ile , i w jakiej kolejności ubierać....jejku jejku ja nic nie wiem

Gość gość
Jedną warstwę więcej niż siebie

Ja osobiście uwielbiam body a na to pajacyk badz śpioszki. Dzieki bodziakom nic sie nie przesówa nie podcaga, na poczatku tylko troszke strach wkladac bo przez glowke,ale dochodzi sie do wprawy.

Gość gość
Potwierdzam ,body są świetne,lepiej sobie darować kaftanik bo jak dziecko się wierci to potrafi się podwiesc i gniesc przez co maluchpłacze,a w bodziaku masz pewność ,że ma zawsze zakryte plecki i mu nie zawiewa.

Gość gość
Ja tyle tego dziś czytałam w necie że na końcu zostałam bardziej zielona noż na początku ... A nie boicie sie bodów wciskać przez główke? Ja termin mam na 26.lutego i jak ja małą mam ubierać ...gdzieś czytałam że puki pępuś nie odpadnie to lepiej nie zakładać bodów tylko kaftanik a na to śpiochy...

W pierwszych dniach na pewno bedziesz sie bała zakładać body,ale dojdziesz do wprawy i do przekonania że wbrew pozorom dziecku nic się nie stanie,trzeba być tylko delikatnym. Ja dwojce dzieci od samego poczatku zakładałam body i z pępuszkami nic się nie działo.

Gość gość
Body, kaftanik i spioszek, pajacyki. Ale pamiętaj aby były szyte w Polsce i z polskich firm. Na pewno dostaniesz takie w małych fajnych sklepikach na terenie miasta. Ja mam swoje miejsce i przynajmniej wszystko mogę dotkną i poradzić się Pani :)