Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge znalezc zimowej kurtki do 300 zł

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentką więc mam ograniczony budżet ; p Szukalam w galerii kurtki do 300 zł,niestety widzialam same ok 250 nieocieplane, a ja szukam kurtki parki ocieplanej :( A takie były już od 350 zł...

Gość gość
Na internecie nie chce kupować bo wolę przymierzyć kurtkę, może ktos z was widzialam jakas ocieplana ładna kurtke do 300 zł w sklepach typu Bershka, H&M,Reserved itd...

Gość gość
co to jest kurtka parka ??

Gość gość
Przejdź się lepiej po "zwykłych" sklepach, bo tam znajdziesz coś, czego szukasz. Po co łazić po sieciówkach, skoro sprzedają tam chińską tandetę po maksymalnie zawyżonej cenie? Bo metka? Jakby noszenie H&M było takim samym szpanem jak Chanel...

Gość gość
Idź do Zary. Ja kupiłam tam w zeszłym tyg kurtkę cieplutką na zimę za 3 stówy właśnie. Poza tym połaź po rynkach zwykłych. Mają tam zazwyczaj polskie, dobre ciuchy w normalnych cenach, zimówkę kupiszdo 2 stów z palcem w tyłku (tak tak wiem że to obciach, nie taki sam co prawda jak chodzenie w sieciówkowych tych samych kurtkach jak sto innych dziewczyn ale cóż 💤 ) ALbo idź do tych sieciówek, pomacaj, przymierz, ale kup online z opcją odbioru w sklepie - w 90% wyjdzie taniej i za przesyłkę nie zapłacisz. Widzisz, ja w tym roku miałam przypływ kasy ale zazwyczaj takie zimówki kupuję sobie pod koniec zimy żeby kupić je o połowę (nie przesadzam) taniej niż za rok. Taka taktyka się sprawdza od lat, pamiętaj o tym na przyszłość ;)

Gość gość
Popatrz w Top Secret online. Albo w Mohito (online). Ogólnie mierz w sklepach ale kupuj online, ZAWSZE jest taniej.

Gość gość
W małych sklepikach osiedlowych za 300 zł spokojnie kupisz ciepłą kurtkę dobrej jakości. Ja w tamtym roku zaszłam "od niechcenia", a wyszłam z fajną zimówką za 180 i każdy pytał gdzie kupiłam, to mówiłam, że u Gosi czy jak tam się sklep nazywał :D