Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka margitta

po wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość gość
wrozko ja tak nie kladlam tych kart tylko tak, ze teraz 2 karty blizsza przyszlosc 2 karty , ktora juz byla i dalsza przyszlosc 3 karty i wyszlo te trzy

Gość gość
krol kier to skorpion rak

Gość gość
gość wczoraj Magdo 3 czerwa na odpowiedz tak a uklad jest taki Dama karo i waket kier oraz 10 kier i karta ktora mi wypadla to 10 karo zapowiada sie bardzi korzystnie u Ciebie w sferze zawodowej i finansowej. 10karo to karta sukcesu, zaangarzowania w to co sie robi, ambicja kreatywnosc.Spory zastrzyk gotowki ogolem jest karta sukcesuusmiech.gif As trefl szykuje niespodzianke dla ciebie.... xxx Wróżko, dziękuję :) Masz rację, jestem bardzo zaangażowana w swoją pracę i ambitna, chciałabym osiągnąć sukces... spory zastrzyk gotówki związany z pracą czeka mnie już niedługo, chyba że będzie kolejny, o którym nie wiem, w takim razie nic tylko się cieszyć :) oby tylko tak dalej, a Twoja wróżba nastawia mnie jeszcze bardziej optymistycznie. Czy mogłabym zadać jeszcze jedno pytanie? Czy spotkam jeszcze kiedykolwiek R., człowieka którego widziałam raz w życiu, a o którym nie mogę wciąż zapomnieć? Czy nasze drogi się jeszcze skrzyżują kiedyś? Czy on mnie w ogóle jeszcze pamięta? Pozdrawiam, Magda

Gość gość
Wróżko... czy w ciągu najbliższych 5 lat wejdę w związek? Pytanie może pesymistyczne, ale ze mną nie jest łatwo. Albo inaczej skonstruowane... z kim się zwiążę (jeśli tak), kto mnie rozkocha? Liczę na odpowiedź, Ola. :)

Gość gość
Edyta 30.08.1981 Jak sie potoczy moja znajomosc z Heniem?

Gość gość
Dziekuje za odp. Ola

Gość gość
Wrozko prosze powiedz czy ja Tomek I Agnieszka bedziemy razem? Czy jestesmy sobie pisani? i na czym ta relacja sie opiera lub opierala lub opierac bedzie???

Gość gość
Ktos udaje wróżkę a wy w to wierzycie... Przeciez każdy moze udawać nawet ja i wam wróżyć..

Gość gość
Co z tego ze bys wrozyla jak rozkadow ani kart nieznasz. Prosze o wrozbe dla mnie i dla partnera ja Jola 10.04.1983 i Sebastian 15.01.1981 co nas czeka? Czy bedziemy mieli dziecko? Jaka plec?

Gość gość
Dziękuję za wròże. Zgadza się :-) nie powiedziałam wszystkiego ale pani sama już wiedziała. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam;-);-)

Gość gość
Krol kier to Byk!!! skorpion i rak:-)

Gość gość
Wróżko dziękuję za wróżbę. jestem od lat samotna,a jeszcze dwa lata... nim kogoś poznam :-( brak słów by opisać mój ból :-(

Gość gość tequilla
Czy dobrze zrobilam ze odezwalam sie do bylego? Czy dojdzie do spotkania?

Gość gość
kiedy zajde w ciaze? Ola

Gość gość
Gdzie jestes wrozko?

Gość Ewelinaaaaaaaa
Witam Szanowna Pani, Ewelina 04.03.1993 W jakim wieku wyjdę za mąż? Ile będę miała dzieci? Jeżeli raczy Pani odpowiedzieć na moje pytania będę dozgonnie wdzięczna. Jestem pod wrażeniem Pani talentu :-) to jakiś cud :-)

Gość gość
Ewelinko najlepsza wrozba i bardzo trafna jest obraczka:-) nitka lub wlos... Moze byc cudza...;-) tam sie dowiesz ile bedziesz miala lat jak wyjdziesz za maz, oraz ile dzieci;-) polecam;-)

Gość Ewelinaaaaaaa
Hej, w sumie to wiem ile będę miała lat bo planujemy ślub za rok i 9 m-cy a mój narzeczony chciałby szybciej.. będę miała wtedy 24 lata. Jednakże gdy wróżę sobie z obrączką zawsze powtarza mi się jedno i to samo - że trójka dzieci :-) A mój narzeczony się z tego nigdy w to nie wierzył... więc dzisiaj napisałam do innej wróżki (musiałam zabulić na smsa heh :D) I wiecie co wyszło? Potwierdziła moje przypuszczenia. Odpisała, że kilkoro. To znaczy, że więcej niż dwoje. Na czworo nigdy sobie nie pozwolę, więc naprawdę będzie troje! Niech żyje wróżba z obrączką! Alleluja! :)

Gość gość
Proszę o wróżbę. Czy Sylwia i Łukasz będą razem? Czy Łukasz naprawde kocha Sylwię? Czy nie wejdzie w ich życie inna kobieta? Czy Sylwia bedzie mogla mieć jeszcze dziecko po poronieniu? Czy

Gość gość
Nasze daty urodzenia Sylwia 10.12.1992 Lukasz 24.04.1983. Proszę o pomoc

Gość gość
Jarosław 20.07.1982 Wróżko... czy w ciągu najbliższych 5 lat wejdę w związek? Albo inaczej skonstruowane... z kim się zwiążę (jeśli tak), kto mnie rozkocha?

Gość pracownik dnia to ja
Czy w tym lub przyszłym roku zajdę w ciąże i urodzę zdrowe dziecko. Jak potoczą się sprawy spadkowo-finansowe, które ostatnio mnie terapia? Monika 23.03.1979r.

Gość gość
szkoda, że wrózka zniknęła z tematu bo naprawdę miała talent

Gość wrozka margitta
Dla chętnych powroże przez maila z kart klasycznych z jednym pytaniem za darmo na tak lub nie. Jeśli chodzi i bardziej zaawansowane rozkłady kart klasycznych i precyzyjne odpowiedzi to zapraszam na maile w cenie 30zł lub Kart Tarota na przyszłość, miłość, pieniadze, prace czy zdrowie w cenie 50zł mozliwe sa tez spotkania indiwidualne czy seans telefoniczny. Tak jak sobie kazdy zyczy;-) moj mail margitta.magii@ wp.pl co do wrozb darmowych prosze zawsze o jedno precyzyjne pytanie. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich zainteresowanych;-)

Gość gość
Dziękuję zgadza się interesuje mnie wlasnie szatyn:-)

Gość gość
Czekajcie KRETYNKI i tak nikt nie odpisze:)) Jesteście Beznadziejne!!!:)))

Gość ali ali ali
Zapraszam w dzien zaduszek na darmowe wrozby z jednym pytaniem ns maila:-) margitta.magii@wp.pl

Gość gość
Mam pytanko czy dobrze Zrobię lecąc do Chicago do Bartka? Czy on naprawdę coś czuje do mnie, może zrezygnować i zostać w Polsce co mnie tu czeka i czy mam szansę być szczęśliwa? Pozdrawiam.

Gość gość
Ona udaje

Gość MajaWalia27
Ciągle borykamy się z pytaniem czy wrócić do Polski, czy zostać w Anglii? Jak Pani to widzi? Dziękuję z góry. Maja i Robert.