Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog NFZ Lublin

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję jakiegoś dobrego ginekologa na NFZ w Lublinie, kobietę najlepiej. Kogo polecacie? :)

Gość gość
Witaj mogę polecic znakomitego ginekologa-mężczyznę przyjmuje zarówno w szpitalu jak i prywatnie. Dlaczego akurat kobieta? Jęsli chcesz wiedzieć coś więcej pytaj, będę zaglądała :)

Gość gość
To moja pierwsza wizyta i po prostu wydaje mi się, że lepiej czułabym się z kobietą, ale nie mogę żadnej dobrej na fundusz znaleźć :( Jesli nie znajdę to pewnie pójdę do mężczyzny. Dziękuję bardzo za pomoc :)

Gość gość
też byłam u niego na pierwszej wizycie, byłam i jestem zachwycona. szczególnie ze byłam bardzo zestresowana a gdy juz weszłam do gabinetu(priv) to uuu bardzo fajnie się zrobiło w sensie ze 0 stresu - jest to dr. Woźniak nie masz się czym przejmować i polecam w 100% wierz mi bedziesz zadowolona. A moge wiedzieć czy idziesz z konkretnym problemem czy tak po prostu?

Gość gość
W którym szpitalu przyjmuje? Jestem dość zestresowana i właśnie zależy mi, żeby lekarz był miły, bo wiele już słyszałam historii o ginekologach bardzo wrogo nastawionych do życia, a wolałabym się nie zrazić. Idę ze względu na to, że już powinnam :) i od jakiegoś czasu mam bardzo nieregularne miesiączki i ogromne bóle podczas okresu.

Gość gość
Też poszłam z tego powodu iii dr. bardzo mi pomógł :) Pracuje w szpitalu na Jaczewskiego i ważne jest to że zawsze jest dostępny, mozna pisać sms'y, dzwonić o każdej porze bez zbędnych pretensji ze strony lekarza

Gość gość
I nie ma się czym stresować :) wiem że to wstydliwe sfery kobiecego ciała ale... dasz rade i nie czytaj tych wszystkich bzdur o wizytach które wypisują jakies durne kobitki - bo to brednie, sama sie naczytalam i to dlatego mialam te wszystkie obawy

Gość gość
Już od dłuższego czasu szukam lekarza, przeczytałam miliony wypowiedzi i dlatego postanowiłam tutaj napisać. Nawet opinie o poszczególnych lekarzach sa tak różne, że nie wiadomo komu wierzyć. Dzięki wielkie za pomoc :)

Gość gość
bardzo się ciesze,że pomogłam

Gość gość
PlusMedic - najlepsi i przychodnia też bardzo ładna i badania można zrobić na miejscu, cojest niewątpliwym plusem