Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić?? Pomóżcie..

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze takich postów jest mnóstwo ale każda historia jest inna wiec postanowiłam opisać moja żebyście mi pomogły. W poniedziałek spotkałam się z facetem z którym pisałam już kilka miesięcy. Wcześniej się widzieliśmy przypadkowo na ulicy. Po spotkaniu nic nie napisał. Wczoraj ja napisałam i on odpisał, napisał, że jestem śliczna, że mam pociągające spojrzenie, że musimy się spotkać na dłużej ale nie umówiliśmy się na konkretny dzień, tylko ze pewnie weekend. Dzisiaj już nic nie napisal chociaż jest na fb.. O co może chodzić? Olal mnie mimo tego, że randka była udana i chyba mu się spodobałam? Wydawał się bardzo dojrzały, jest starszy ode mnie o 6lat. A może chodzi o to, że wystraszył się ze mam dziecko? Sama już nie wiem ale dawno nikt mi się nie spodobał. A on spodobał mi się i to nawet bardzo

Najwazniejsze pytanie-wczesniej wiedzial ze masz dziecko? Po drugie moze potraktowal tylko to apotkanie jako rozrywke

Gość gość
Myślę że po prostu usunąłby Cię z fb. Poczekaj moze trawi

Gość gość
Tak wiedział jesteśmy z jednego miasta, poza tym mu mówiłam. Jako rozrywkę? dogadywalismy się, dał mi buziaka na koniec oczywiście takiego zwykłego, później pisał mi komplementy, sam zaproponował spotkanie. To po co w takim razie? Przecież nie jest dzieckiem żeby się bawić uczuciami innych

Gość gość
Może jest tu jakiś facet który pomoże mi go zrozumieć?

Gość gość
Dziewczyno, czy Ty masz 15 lat żeby sądzić że jak ktoś komplementuje to jest zainteresowany na poważnie??? Powiedzieć to można wszystko, każdą bzdurę po to aby np. namówić na spotkanie, zaciągnąc do łózka czy podtrzymywać kontakt z nudów i miec dziewczynę ewentualnie w rezerwie jak z innymi nie wyjdzie. Nie patrz na słowa tylko na czyny. Na razie z tego jak się zachowuje wynika, że nawet jak był zainteresowany to już nie jest.

Gość gość
myslal ze jak masz dziecko to jestes latwa i dasz mu szybko....a tu klops wiec sie ulotnil !

Gość gość
Nie, nie mam 15 lat a on tym bardziej dlatego nie rozumiem takiego zachowania u dojrzałego faceta. Ale ok dzięki, chociaż nie pocieszyliscie mnie

Gość gość
Co robic?Nic -kompletnie nic.Moglas mu sie podobac,mogl prawic ci komplementy ale wcale nie musi byc zainteresowany kontynuowaniem znajomosci .No i co z tego?Nic.Na ty m chlopaku swiat sie nie konczy ,jestes mloda osoba ,swiat przed toba.Spokojnie .Pospiech jest wskazany tylko w 2 przypadkach :przy lapaniu pchel i przy klopotach jelitowych . Zamiast sie zamartwiac zrob cos milego,fajnego dla siebie .Facet to nie przymus . Pozdrawiam. Elena.

Gość gość
Szkoda tylko, że tak mi się spodobał..

Gość gość
Zaciśnij zęby i poczekaj, aż sam do Ciebie napisze, ale jak już napisze to nie udawaj zimnej, niedostępnej, tylko zachowuj się swobodnie, tak jak masz to w naturze, tzn. zachowuj się normalnie, żeby nie odczuł, że np. jest niemile widziany. Nie możesz też przesadzic w drugą stronę, tzn. pisac kilka wiadomości pod rząd, poczekaj, aż on teraz napisze, bądź na luzie, tym bardziej, że Ci się podoba. Facet nie może wyczuc, że jesteś "zdesperowana", albo, że za wszelką cenę chcesz go "usidlic" - jak to wyczuje to zwieje. Dlatego ważne, żebyś poczekała na jego ruch. Nie przejmuj się, jak nie napisze - tzn. że i tak nic z tego, jak facetowi zależy to napisze, a jak będziesz się "wpraszac" to przyniesie odwrotny skutek. Zresztą, czy byś chciałą takiego faceta, co jest z Tobą "na siłę" ?

Gość gość
Nie, nie chciałabym. Wiem, że nie powinnam pisać ale tak bardzo kusi tym bardziej, że jest na fb i nie napisze :/