Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tylu Polaków jest zaniedbanych? Czy to cecha narodowa?

Polecane posty

Gość gość

Czy może lenistwo? Brak kasy? Brak gustu? Czy może totalny brak urody której nie da się poprawić ciuchami czy też kosmetykami? Jak sądzicie???

Gość gość
kombinacja wszystkiego co napisałaś plus chore przekonanie, że dbanie o siebie jest "pedalskie"

Gość gość
Panuje przekonanie że jak facet jest ładniejszy od diabła to jest OK

Gość gość
a po co mieliby o siebie dbać? dla zapuszczonych tłustych Polek?

Gość gość
Pedalskie?? pierwsze słysze/czytam. Czy dla facetów którzy omijają siłownię z daleka, facet który ćwiczy i dba o to co je, jest od razu pedałem? Może być! ale raczej powinien być przykładem do naśladowania. Autorka. Po każdej swojej wypowiedzi będę się tak podpisywała. Jeśli ktoś będzie chciał się podszyć- od razu się ujawnię. Mysle ze takiej sytuacji nie będzie, niech każdy ma swój pomysł na posta:)z którego chcą wyciągnąć jak najwięcej opinii. Pozdrawiam wszystkich wypowiadających się:D

Gość gość
Dziwne ze nikt nie chce brać udziału w anonimowej rozmowie nt Polaków. Czyli na kobiecym Kafe jest więcej facetów niż kobiet:) a faceci jak to faceci do swoich niedoskonałości nie przywiązują wagi( a raczej myślą ze to jest nie zauważalne) i tu jest błąd!!! Ja jestem ładną dziewczyną i estetką, dla mnie byle chłoptaś z brzuszkiem jest od razu skreślony.

Gość gość
Dziwne ze nikt nie chce brać udziału w anonimowej rozmowie nt Polaków. Czyli na kobiecym Kafe jest więcej facetów niż kobiet:) a faceci jak to faceci do swoich niedoskonałości nie przywiązują wagi( a raczej myślą ze to jest nie zauważalne) i tu jest błąd!!! Ja jestem ładną dziewczyną i estetką, dla mnie byle chłoptaś z brzuszkiem jest od razu skreślony.