Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny chow

Ile macie stopnii w nocy w pokoju dziecka?

Polecane posty

Gość zimny chow
Dokladnie jak gosc z 10.54 z tym,ze teraz zima nie marzne bo sie ubieram odpowiednio przy mroziem -15C idziemy na 2 godzinny spacer ale jest odpowiednia bielizna,kalesony tez są,sniegowce itd A mieszkamy nad morzem. W nocy jednak marzne przy 18C

Gość gość
dla maluszka 20 stopni to chyba odpowiednia temperatura. Ważny jest tez rodzaj pościli jakiej używacie - powinna odpowiednio szybko się chłodzić i utrzymywac ciepło zarazem;) dla dzieci dobrze nadaje się pościel lniana, fajny sklep który mogę polecić to http://papillon-shop.pl/

Gość gość
Ja poniżej 20 st. bardzo marznę i chodzę po domu w ciepłym polarze. W sypialni mamy ok. 22-23 st. i jest ok. Niemowlak ma ubranko zakrywające rączki i nóżki oraz śpiworek. Kiedy mieliśmy 19-20 st. miał lodowate rączki i musiałam mu dodatkowo zakładać rękawiczki. Sama też strasznie marzłam. Zakładałam najgrubszą piżamę i skarpety frotte. Teraz jak jest cieplej, to i ja i maluch mamy lepszy komfort. W dzień mamy jakieś 2 st. więcej.

Gość gość
upiekłabym się i udusiła, jakbym miała w sypialni 22 stopnie czy więcej... maks 18, i rozszczelnione okno, dopiero mozna spać; a u córki w nocy jest 19 stopni, w dzień 20-21 jak w całym mieszkaniu, takie temperatury to nasz komfort termiczny