Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaWidzi

Powróżę za darmo, numerologia

Polecane posty

Powróżę z kart lub napiszę ogólnie co spotka Cie w życiu. Masz problem, ciekawi Cie twój los? Zajmuję się tym od lat, to mój sposób na życie. Postanowiłam pomagać z dobrego serca, za darmo. Napisz swoją datę urodzenia i imię oraz zadaj pytanie.

Gość gość
08.11.1987 czy moja byla milosc cos czuje i czy to bylo prawdziwe?

Gość gość
22:38 ja poprosze o horoskop na biezacy miesiac

Gość gość
05.03.1973 kobieta. Pytanie o przyszłość...o to czy w końcu moje życie jakoś się ułoży.

Gość gość
1981.01.05 Kamila Kiedy znajde prace?

11.09.1977 kobieta Jesteś pewna siebie i znasz swoją wartość. Uważaj żeby nie popaść w pracoholizm. Widzę w twoim życiu sukces materialny. Potrzebujesz w życiu wiele uczucia od innych aby osiągnąć szczęście.

Gość gość
Karolina 16.09.1991 Co mnie czeka w najblizszej przyszlosci?

Gość gość
martyna 31 grudnia 92 r. co z moim prawkiem? czy uda mi sie zdac w tym roku?

Gość gość
ołowek nie szukasz kolezani/przyjaciolki hetero ale od serca. daj namiar

08.11.1987 czy moja byla milosc cos czuje i czy to bylo prawdziwe? Widzę, że w twoim związku starałaś się dominować. Najprawdopodobniej właśnie to spowodowało rozstanie. Twój były partner nie umie przyznać się do tego, odczuł utratę męskości. Widzę uczucie z jego strony natomiast za bardzo obawia się powrotu.

08.11.1987 czy moja byla milosc cos czuje i czy to bylo prawdziwe? Widzę, że w twoim związku starałaś się dominować. Najprawdopodobniej właśnie to spowodowało rozstanie. Twój były partner nie umie przyznać się do tego, odczuł utratę męskości. Widzę uczucie z jego strony natomiast za bardzo obawia się powrotu.

Gość gość
15.05.1993 Czy uda mi się załatwić sprawę, która teraz tak bardzo mi ciąży? Czy On coś do mnie czuje? Czy skończę studia?

Gość gość
22:42 dziekuje! kiedy ten sukces?

05.03.1973 kobieta. Pytanie o przyszłość...o to czy w końcu moje życie jakoś się ułoży. Musisz zapomnieć na kilka miesięcy o własnym ego i zaakceptować autorytety. Swój zapał przełóż na początek nowego roku.

Gość gość
09.09.85 on Kiedy poprawa w sferze materialnej?

Gość gość
17.09.1981 czy nie spotka mnie żadna straszna choroba, czy nie stracę w najbliższym czasie pracy ?

1981.01.05 Kamila Kiedy znajde prace? Jeśli skupisz się tylko na celach materialnych nie zaznasz szczęścia w życiu. Musisz zdjąć maskę i pokazać prawdziwe oblicze. W kartach widzę zawód, który pomaga bezpośrednio innym. Skup się na takich ofertach a osiągniesz sukces.

Gość gość
Wyżej Jola ;-) 17.09

Gość gość
1.02.1984 Wiesława. czy widzisz jakieś zmiany w moim życiu?

Gość gość
kobieta 02.09.1985Czy moja przeprowadzka uda sie zgodnie z planem ?

Gość gość
22.09.1989 kobieta czy znajdę dobra prace?

Magdalena 7.12.1990 ..... czy w sprawach sercowych wszystko ułoży się po mojej myśli Egoizm może przeszkodzić Ci w planach. Wahania nastrojów i niezdecydowanie odpycha od Ciebie innych. Jesteś bardzo niestabilna dlatego szukaj osób bardzo opanowanych. Nie znam daty twojego partnera a karty pokazały rozterkę.

Karolina 16.09.1991 Co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? Nie widzę zmian do końca tego roku. Jesteś humanistką? Dążysz prawdopodobnie do bogactwa ale teraz nie jest Ci to pisane.

martyna 31 grudnia 92 r. co z moim prawkiem? czy uda mi sie zdac w tym roku? Widzę, że masz trudność z realizacją planów. Pomimo tego odłóż prawdo jazdy na wiosnę.

15.05.1993 Czy uda mi się załatwić sprawę, która teraz tak bardzo mi ciąży? Czy On coś do mnie czuje? Czy skończę studia? Niestety, czuje lecz nie to na co liczysz. Uważaj na dwulicowych ludzi. Wykorzystaj intuicję a zapanuje w twoim życiu harmonia. Nie poddawaj się wątpliwością, widzę dużo pesymizmu, musisz nad tym zapanować. Jeśli twoje studia wiążą się z kierunkiem twórczym skończysz je pomyślnie.

Gość gość
A jeśli się nie wiążą? Choć mówią, że medycyna to też sztuka. Dziękuję za wróżbę :)