Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna M

dziewczyna wstydzi się pokazać mi biust :(

Polecane posty

Gość mężczyzna M

jesteśmy razem już z 3 lata, ja mam 22 lat ona 21 lat, jest świetną kobietą, jest miła, radosna, współczująca, uśmiechnięta, pomocna, trochę zwariowana, a także nieśmiała i wstydliwa (co jest bardzo urocze :) ) a do tego jest śliczna :) bardzo ją kocham zarówno z charakteru jak i z wyglądu, jest moim ideałem - ładna buzia, niska, drobna ale ze zgrabnym wystającym tyłeczkiem, wyraźną talią i jędrnymi sterczącymi piersiami... i tu właśnie jest problem, mimo iż uprawiamy sex od 2 lat (jestem jej pierwszym ;) ) to ona nadal wstydzi mi się pokazać swój biust :( kilkanaście razy udało mi się go dotknąć, ale zobaczyć to go widziałem może z 10 razy... nawet gdy jej podrosły (i to bardzo bo różnica w dotyku jest duża) to i tak nie daje mi ich oglądać i za bardzo dotykać, nigdy nie przeszkadzały mi małe piersi, powiem więcej że te mniejsze bardziej mi się podobają, jej biust już na początku bardzo mnie urzekł, ale teraz gdy jej podrosły są idealne na moje dłonie :) (chciałbym żeby już nie rosły bardziej :P ), chciałbym żeby przestała się go wstydzić i żeby zobaczyła że jest na prawdę śliczny :) chcę żeby zauważała nie tylko rozmiar ale też ich cudny kształt i świetne sterczące jasne suteczki z małymi brodawkami. Co mogę zrobić żeby przestała się ich wstydzić? bo na prawdę nie ma czego.

Gość mężczyzna M
doradźcie