Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna M

moja dziewczyna wstydzi mi się pokazywać biust :( jak to zmienić?

Polecane posty

Gość mężczyzna M

jesteśmy razem już z 3 lata, ja mam 22 lat ona 21 lat, jest świetną kobietą, jest miła, radosna, współczująca, uśmiechnięta, pomocna, trochę zwariowana, a także nieśmiała i wstydliwa (co jest bardzo urocze :) ) a do tego jest śliczna :) bardzo ją kocham zarówno z charakteru jak i z wyglądu, jest moim ideałem - ładna buzia, niska, drobna ale ze zgrabnym wystającym tyłeczkiem, wyraźną talią i jędrnymi sterczącymi piersiami... i tu właśnie jest problem, mimo iż uprawiamy sex od 2 lat (jestem jej pierwszym ;) ) to ona nadal wstydzi mi się pokazać swój biust :( kilkanaście razy udało mi się go dotknąć, ale zobaczyć to go widziałem może z 10 razy... nawet gdy jej podrosły (i to bardzo bo różnica w dotyku jest duża) to i tak nie daje mi ich oglądać i za bardzo dotykać, nigdy nie przeszkadzały mi małe piersi, powiem więcej że te mniejsze bardziej mi się podobają, jej biust już na początku bardzo mnie urzekł, ale teraz gdy jej podrosły są idealne na moje dłonie :) (chciałbym żeby już nie rosły bardziej :P ), chciałbym żeby przestała się go wstydzić i żeby zobaczyła że jest na prawdę śliczny :) chcę żeby zauważała nie tylko rozmiar ale też ich cudny kształt i świetne sterczące jasne suteczki z małymi brodawkami. Co mogę zrobić żeby przestała się ich wstydzić? bo na prawdę nie ma czego.

Gość mężczyzna M
przepraszam miało być: moja dziewczyna wstydzi się pokazywać mi swój biust

Gość mężczyzna M
prawik nic nie wiedzący o kobietach nie ma po co się odzywać w tym temacie

Gość gość
A myszki nie wstydzi się pokazywać? Czy tylko biust?

Gość gość
Możesz starać się ją przekonać, albo pogodzić się z tym i nie naciskać.

Gość mężczyzna M
Na początku też i myszki się wstydziła, ale z czasem przestała się trochę wstydzić jej, a odkąd zrobiłem jej minetke to z chęcią mi ją daje dotykać i oglądać :) tylko biustu się teraz wstydzi

Gość gość
pewnie nasluchala się szyderstw z "desek" sama mam małe i się też wstydze ale jakby mi facet często powtarzal,ze jestem piękna w calosci i mnie kocha takąjaka jestem i mój biust też i że mu się podoba to nie sądze zebym tak długo się opierała..widocznie ktośjąniezle zranil,moze wyśmiał

Gość gość
ile to już razy slyszalam,ze male sa do niczego,ze taka kobieta jest wybrakowana,ze czegos jej brakuje i nie może się podobać to pewnie jej zryło psychikę

Gość mężczyzna  M
Pewnie było tak jak drogie panie mówicie. Aż jestem zły na tych wszystkich ludzi którzy zburzyli jej samoocenę z takiego powodu. Komplementuje ją ale to nie daje dłuższego efektu i po jakimś czasie znów ma opory przed pokazaniem ich

Gość gość
A może Ty pokaż jej pierwszy swoj sprzęt...może się rozluzni,dotknie i uda się??

Gość gość
Jak to możliwe, że uprawiacie seks a ty nie widujesz jej piersi?

Gość gość
Jak to zmienić? ściagnij jej ten stanik, bluzkę czy w czym ona tam uprawia :p

Gość gość
Chyba możesz jej zdjąc biustonosz?;)

Gość gość
Może ona ma przylutowany i zdjąć sie nie da :D:D:D

Gość mężczyzna M
widziała już nie raz mój sprzęt. biustonoszu nie nosi bo wstydzi się kupić stanika... co jest dość dziwne. Jak już coś nosi pod spodem to tylko podkoszulek, a w czasie sexu nosi cienką koszulkę na ramiączka, gdy próbowałem ją zdjąć to szybko się zakrywała.

Gość gość
tak, nie nosi stanika. autor kolejny zboczeniec-fantasta🖐️

Gość gość
Wy chyba uprawiacie cyberseks. Zakrywała sobie :D:D:D:D

Gość mężczyzna M
tak, nie nosi bo wstydzi się kupić, gdy się spytałem czemu, nie powiedziała tylko smutnym wzrokiem na mnie spojrzała jakby coś się stało :( , więc już nie wnikałem

Gość mężczyzna M
normalny sex uprawiamy, jest bardzo namiętna mimo iż nie chce mi się w całości pokazywać i dość szybko się nauczyło co i jak się robi ;)

Gość gość
Bardzo głupio zmyslasz. Gdybyś naprawdę nie był prawikiem to byś wiedział, że w trakcie ciuchy sie przesuwają i po prostu nie jest możliwe, żeby coś sie nie odsłoniło.

Gość mężczyzna M
wiem że każdy ma jakieś wady i skazy ale wszystkie zaakceptowałam tak samo ona moje :)

Gość mężczyzna M
zaakceptowałem - miało być, piszę z tel i sam poprawia moje błędy

mysle ze to kwestia czasu:)) nie nalegaj :) a wrecz przeciwnie ,staraj sie byc cierpliwy:))

Gość gość
łał wytrzymujesz 3 lata z jedną babą, podziwiam ;)

Gość gość
W trakcie seksu byś albo zobaczył albo wyczuł, nie ma innej opcji :D

Gość mężczyzna M
nie jestem, ale robię straszne błędy ortograficzne i żeby wstydu sobie nie robić mam ustawioną autokorektę, ale czasem całkiem zmieni słowo albo tylko literkę/literki