Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie zastrasza

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z facetem. Poznałam go jakiś czas temu, budził moje wielkie zaufanie, zakumplowaliśmy się. Pech chciał, ze w tym czasie miałam problemyw związku i pytałam go o rady, ząliłam mu sie. twierdził, ze jako przyjacielowi mogę mu wszystko mówić. Jego prawdziwe oblicze pokazało się niedawno, kiedy zaczął obsesyjnie za mną biegać, kiedy nie miałam czasu sie z nim spotykać, bo podjęłam drugą pracę. Nie, nie był moim kochankiem ani nic, ale powierzyłam mu kilka tajemnic związkowych, o których jakby się mój mężczyzna dowiedział, ze powiedziałam, to bym go utraciła. Ten "przyjaciel" cały czas teraz lata za mną i powtarza, ze mój partner jest dla mnie nieodpowiedni, ze on by mi dał wszystko i jeżeli ja go nie rzucę dla niego, to on doprowadzi do tego, ze on mnie rzuci, bo mu wyjawi to, o czym rozmawialiśmy. Nie wyobrażam sobie utraty ukochanego, nie wiem też jak to sie stało, zę ten przyjaciel tak się maskował, że ukrywał swoje oblicze, zebym mu zaufała i żeby mnie zdobyć za wszelką cenę. Normalnie jakby go jakiś diabeł opętał. On również ma partnerkę, ale ostatnio wciąż pisze do mnie, że seksualnie go pociagam i widzi, zę byłaby z nas świetna para, a przy moim partmnerze zmarnuje się i on to chce zniszczyć dla mojego dobra. Doradźcie, co zrobić, bo panicznie się boję! Nie wiedziałam, ze są tacy ludzie na świecie, którzy potrafią tak udawać przyjaciół, by później straszyć, jak się nie zrobi, jak oni chcą. Jak z nim postępować? Ja rozmawiam z nim spokojnie, staram się nie zrywać kontaktu ze strachu, że on spełni swoje groźby i stracę partnera, którego kocham

Gość gość
Szantaż emocjonalny. Co robić? Powiedz że jak cię nie zostawi w spokoju to ty masz znajomych którzy załatwią sprawę po męsku. Dałaś się zaszczuć a przyjaciel to wykorzystuje i wie o tym. Olej dziada. A twój facet (jakby co) to też jest do doopy.

Gość gość
postaw sprawę inaczej, powiedz jemu że wszystkiewasze rozmowy masz nagrane ( albo nagrywaj faktycznie jak on ciebie nachodzi) i powiedz ze to puścisz w eter i wszyscy dowiedzą się jaki z niego psychol. Powiedz ze po takim zachowaniu po prostu czujesz do niego wstręt i jeżeli jest takim podły chamem bez ambicji to niech idzie do twojego chłopaka bo sama już się nie możesz doczekać jak mu obije ryja. A chłopakowi powiedz ze pisałaś pamiętnik i on ci go ukradł a tam były zapisane te sprawy i teraz on ciebie szantazuje abys się z nim przespała bo inaczej narobi syfu w waszym związku,