Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcecylinka90

Mój były szybko znalazł sobie nową dziewczynę, a pisze do mnie że chce powrotu

Polecane posty

Gość gośćcecylinka90

Mianowicie rozstaliśmy się na przełomie maja i czerwca. On przez ten czas gnębił mnie, był agresywny, wkurzony że go zostawiłam (był dla mnie niedobry). Ale zauważyłam na fb że oznaczył że jest w związku z kimś nowym. Jest to dziewczyna młodsza od niego 9 lat, z wyglądu taka ladacznica, nic ciekawego. Aż zdziwiłam się że tak zmienił mu się gust. Wzbudzał we mnie zazdrość, jak już z nią był to pisał mi że nie ma dziewczyny, jak ja na to nie reagowałam to wtedy oznaczył że jest w związku. Jednak kilka dni temu wystosował do mnie długą wiadomość, że mnie kochał i nadal kocha ale jest szczęśliwy z inną, mądrzejszą ode mnie kobietą (ta laska to dzieciak). Gnębił mnie, że skoro ja nie chcę z nim naprawiać to on zaczyna budować z kimś innym. Chciał zjeść ciastko i mieć ciastko w zanadrzu, tę drugą gdybym ja go olała. A ja go olałam, bo nie chcę z nim mieć nic do czynienia. On namawiał mnie na spotkanie i żebyśmy chociaż zostali znajomymi, ale ja nie chciałam. Wszystko to godziło w jego chore ego. Ja nie mam faceta, bo jest to jeszcze dla mnie ciężkie, a on...po co mnie informuje jaki jest szczęśliwy?

Gość gośćcecylinka90
Dodam że on obwinia mnie o wszystko, jest dość zadufany w sobie i pisał mi że nigdy o mnie nie zapomni, że mogliśmy mieć wszystko ale teraz to on ma kogoś innego. A potem znowu że jeszcze się we mnie nie odkochał i że byłam dla niego najważniejszą osobą w jego życiu. Jestem udręczona tym wszystkim, nie wiem o co mu chodzi

Gość gość
faceci to s*******ny, pewnie chciałby mieć i ciebie i ją. olej to

Gość gość
A co w tym dziwnego. Rozstaliście się więc normalne, że spotyka się z inną. Może nie czuję do końca tego co z tobą. Wiec odezwał się do ciebie. Nie chcesz go to nie.

Gość gość
Najlepiej jak by cierpiał latami w samotności no nie ? P******e c**y

Gość gość
Nie jest taki obojętny TOBIE Z twego opisu wnioskuję Myślę , że i kocha Ciebie dalej tamtej nie traktuje poważnie i spotyka tylko po to aby na złość CI ROBIĆ

Gość gość
Nie ma się na kim wyzywać a z Tobą mógł to robić, brakuje mu tego i trafia szlag, że jesteś taka zimna i obojętna. Dobrze, niech cierpi i nie daj się zwieść zludzeniom.

Gość gość
Jestem świeżo tam Autorka ?