Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kampania jest niesprawiedliwa reklamy lecą tylko pisu i po do debaty zapraszają

Polecane posty

Gość gość

tylko kopacz i szydło kukiz ma rację wskazując, ze kampania jest prowadzona tak, by sugerowac polakom, że nie mają alternatywy chamstwo nie widzialam żadnego spotu wyborczego zjednoczonej lewicy z debat wyklucza się partie alternatywne k****, ja nie rozdzielam na pi i po, to jest naprawdę jak to mówią POPIS nienawidzę tego ukladu jako calosci

Gość gość
bo to prawda, kazdy normalny człowiek to widzi...juz tu o tym pisalam :O albo PeŁo albo pisiory, jakby nie bylo innego wyboru... są inne partie jak liberalna Partia Razem, sojcalistyczny Ruch Społeczny RP, Ruch Narodowy, partia katolicka Grzegorza Brauna Szczęść Boże albo własnie Kukiz wybór jest, ale ludzie w wiekszosci nie znają tych partii, te partie nie mają znajomosci, poparcia finansowego, do mediów ich nie zapraszają

Gość gość
i za to nienawidzę całewgo popisowego i medialnego układu też nie znalłam połowy tych partii, o których piszesz, tylko znam kukiza, petru i ZLew tak zwany, lol k******, w telewizji same spoty pis i po, ja piertolę, nie... sorry, dwa razy widzialam k***ina o uchodźcach, nie wtym rzecz, że pragnę, by ludzie wybrali np. k***ina, ale jak wybory mają byc sprawiedliwe, skoro nacisk kładizony jest na popis???? postanowilam- nigdy nie oddam glosu ani na pis ani na po, wolę by rządzil k***in radykal niz popis, bo k****, my sie nie wygrzebiemy z tego teatru

Gość gaajowy
a w czym macie problem? Czy do tej pory nic nie widzieliście kto jak żądzi? Kto kim jest? Jeśli chcemy aby cokolwiek się zmieniło to musimy w tej kadencji niestety głosować na PiS. Tylko partia zdolna żądzić samodzielnie może cokolwiek zmienić. No i rozliczyć tych aferzystów, kombinatorów i popaprańców.

Gość gość
a bełkoczącego oszołoma z muchą i wąsiskami niby nie slychać w radio i tv? czasem mam wrażenie,że to odkurzacz chodzi,ale patrze w tv,a to tylko szef partii o nazwie jak jego nazwisko,chrzani coś niezrozumiale bez sensu...:o idiota jakiś,beblok,albo inny oszołom...

Gość gość598
w mediach tylko PiS, PO i nowy ulubieniec dziennikarzy Petru. Ja głosuję na Kukiza chociaż wolałabym na ugrupowanie Brauna ale niestety nie udało mu się zebrać podpisów :(

Gość gość
Zesralam się w spodnie damskie teraz goooownem smaruje chleb

Gość gość
nawet w necie nie znalazlam wartosciowych spotów, oni chyba blokują reklamę poozstalych partii;-( jestem zalamana nadchodzacymi wyborami...

Gość gość
no i niestety jednak pis stworzylo najatrakcyjniejszy spot, zniechęcający skutecznie do swoich opozycjonistow, dramat

Gość gość
razowiec czy baltonowski,a może z rodzynkami?

Gość gość
tylko prawo i sprawiedliwość ma szanse odsunąć platformę od rządów, głos na inne partie to głos stracony

Gość gość
tylko prawo i sprawiedliwość ma szanse odsunąć platformę od rządów, głos na inne partie to głos stracony

Gość gość
naprawdę tak kochasz pana prezesa i ufasz, że będzie ci lepiej?