Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i zupełnie nie kręcą mnie faceci w moim wieku

Polecane posty

Gość gość

To pokolenie "facetów" jest jakieś zupełnie nie męskie. Nawet jak udaja facetow to dla mnie nimi nie są i kropka. Przewaznie nie sa odpowiedzialni, to takie lekkoduchy, bardzo rzadko zdardza sie teraz taki prawdziwy odpowiedzialny facet w tym wieku. Natomiast bardzo mnie kreca faceci tak po 40-stce. I z takim sie tez umawiam ;) są tacy mmmm, moze tez nie wszyscy, ale duzo wiecej takich dojrzalych ma cos w sobie niz mlodych. Tacy po 30-stce tez bywaja ok, ale to zalezy , tacy w wieku 40-45 lat sa najlepsi

Gość gość
Czyli podsumujmy : - Chcesz faceta z kasą bo twoi rówieśnicy jeszcze się nie dorobili. - Jak za 10-15 lat hormony Cię przerobią i może w końcu będziesz mieć popęd seksualny, chcesz mieć wymówkę żeby zdradzać męża. - Chcesz radośnie przeżyć ostatnie lata życia bez starego pryka którego poślubiłaś dla pieniędzy. x Ok.

Gość gość
są tacy mmmm.... z pomarszczonym k*****m, mmmm...lubisz co? Dobrze ze nie napisałaś że wolisz murzyńskie soki...mmmm, a z młodszym probowałaś kiedyś? Czasem są odpowiedzialniejsi od tych w twoim wieku

Gość gość
No nie powiem ,ze pozycja zawodowa jego sie tu nie liczy bo fajnie jak facet ma jakas kase zeby chocby mnie gdzies zabrac, ale pod zwgledem seksualnym tez mnie bardziej kreca bo to tacy "prawdziwi faceci". Całowałam się ( wiem nie powinnam skoro mam faceta) niedawno z młodym chłopakiem, chyba mlodszym ode mnie , to bylo na imprezie i kompletnie mi to nie sprawilo przyjemnosci, to było takie cos jakbym sie z dzieciakiem calowała, a jednak taki dojrzaly facet to jest to, taki jak moj, zawsze jak sie kochamy to mi jest cudownie, moze jestem jakas nienormalna ,ale wole go od moich rowiesnikow choc idealem z wygladu nie jest

Gość gość
15:55- tak ,miałam 3 facetów wieku zblizonym do mojego, tzn to było takie sobie milostki w liceum i na poczatku studiow, ale jednego z nich co wszyscy go uważali za bardzo przystojnego i był odpowiedzialny i w ogole rzucilam. Bo mnie zupełnie nie pociagał , taki dzieciak z niego był. Wtedy zaczelam sie spotykac z 33 latkiem, zawsze mnie krecili starsi faceci i imponowali mi bardziej Poza tym to pokolenie po powiedzmy 35 roku zycia jest juz troche inne niż ci g*****erze teraz, moze nie maja tak pstro w glowie

Gość gość
jesteś nienormalna, po prostu uważasz sie za niewiadomo jak dorosła dojrzałą, że anwet całowanie z facetem młodszym cie przeraża, bo ty jesteś taka dorosła! Jejku, ojej, niesamowite, pewnie przechwalasz się w rodzinie jakiego to dojrzałego i starszego faceta masz, co wszystko załatwi....śmieszna jesteś laska

Gość gość
ale skąd to oburzenie i demonizowanie wyboru autorki? to są jej osobiste preferencje, tak jak wybór kawy zamiast herbaty, woli 40-latków nad rówieśników, czemu tak emocjonalnie reagujecie?

Gość gość
bo mierzy innych swoją miarą ot co, po drugie, skoro byłaby normalna, nie chwaliła by się takimi głupotami innym, tak ją to ściska od wewnątrz, że nie mogła wykrzyczeć tego swoim koleżankom i musiała to napisać tutaj, jaka to ona dojrzała

Gość gość
Co 45 latek robil przez 20 lat swojego zycia emocjonalengo ?Od powiedzmy 25 roku zycia az do czasu gdy cie poznal?

Gość gość
Wiesz co pusta jesteś dziewczyno On patrząc na różnice wiekową między wami mógł by być nawet twoim ojcem Sama szukasz odpowiedzialnego faceta a sama nie jesteś odpowiedzialna Ponieważ 5 ,10 lat no jeszcze ok ale nie tyle lat różnicy Tyle w Tobie dorosłości , że nie umiałaś o takich walorach młodego sobie znaleźć A może nikt nie był tobą zainteresowany o takich walorach Poszłaś na łatwiznę , a to on się cieszy że młódkę wyrwał i se po bzyka młode ciało

Gość gość
Polański ma żonę chyba młodszą o 33 lata. Boli was dupa, że starszy sobie może wziąć za żonę młodszą pannę.

Gość gość
i zapewne znajdzie sobie następną młodszą, może jakąś twoją koleżankę, albo starszą bo zrozumie że fajnie było ale się znudziło i nie chce takiej gówniary na łatwiznę jak ty, zobaczysz :D

Gość gość
'Polański', ty rozumiesz w ogóle co to za człowiek kretynko z 3 świata?

Gość ty tępa cípo
bierz bogatego dziadka 80letniego jak wszystkie kúrwy i moralne dna

Gość gość
Nie boli bo odp moja jest dla tej dziewczyny A ja jako facet to mu gratuluje, że ma takiego farta od życia i dobrze, že to wykorzystuje

Gość gość
Polański', ty rozumiesz w ogóle co to za człowiek kretynko z 3 świata? xxx xxx Jestem facetem debilu/ lko . Polański ? Sławny Polski reżyser.

Gość gość
kocham starsze odsiebie sexwne, cwane, spryte fanje kobiety ... a 100000000000 razy lepsze od tych siks

Gość gość
16:02- nie przeraza mnie calowanie sie z mlodszym facetem, ale jak to robilam to nie czulam nic fajnego w tym, jakbym sie z dzieciakiem calowała... Młodym też sie podobam, ale ja ich zwyczajnie odrzucam od pewnego czasu bo wole starszych. Dla mnie facet musi miec conajmniej 35 lat powiedzmy. Kiedys oczywiscie było inaczej, jak pisałam miałam chłopaków w zbliżonym wieku do swojego, ale nie czułam do nich takiego pociagu jak np do tego co teraz mam, choc jest o 18 lat starszy ode mnie to mnie to wlasnie kreci :) a moje koleżanki troche mi sie dziwia, ze chcialam takiego starszego

Gość gość
Rozumiem ? 26 chłopak czyli w twoim wieku To mówisz jak bym się z dzieckiem całowała Czy ty rozumiesz treść tego co piszesz ?

Gość gość
No bo dla mnie faceci w moim wieku to takie dzieci wlasnie... sama nie czuje sie jak dziecko ale ich troche tak postrzegam

Gość gość
"Dobra jesteś" nawet nie zdajesz sobie sprawy w jakiej sytuacji znajdziesz się za 5 lat a będziesz miała 31 lat i się rozstaniecie Bo to jest nie uchronne

Gość gość
dlaczego nieuchronne

Gość gość
ja mam 22 lata i kręcą mnie 30letni faceci :) sorry, ale chłopak staje się facetem po 25 roku życia i to nie zawsze, a najlepszy jest w wieku 30 lat och och och

Gość gość
haha już młodzi walikoniarze frustracje wylewają... najpierw szczyle osiągnijcie coś w życiu a potem przyjdzie czas na kobiety, bo na chwilę obecną pozostaje wam czochranie bobra lub szukanie naiwnej, a takich mało w dzisiejszych czasach...

Gość gość
20:07 No OK 30 lat to się z tobą zgodzę ale nie 45 lat To jest kawał czasu i to już robi różnicę Twoja różnica to 8 lat 22 do 30 lat A jej to 19 lat 26 do 45 lat