Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem wam jacy faceci mnie najczęściej podrywają...

Polecane posty

Gość gość

Paszczury!!! Oni jak mnie widzą to nagle jakby w nich wstąpiły wszystkie moce. To od razu widzę. Prostują się, wyginają, uśmiechają zalotnie(wiecie jak to obrzydliwie wygląda?). Nie mają zerowego problemu z zaproszeniem mnie na kawę. Natomiast normalni faceci w ogóle nie uderzają do mnie. Co mam zmienić w sobie, żeby było inaczej??? :|

Gość gość
Jestes odpicowana brzydula? To nic nie zmienisz..

Gość gość
Odpicowana w sensie?

Gość gość
No makijaż, fryzura, ubrania w miarę ok, ale rysy twarzy brzydkie, czy może gruba

Gość gość
nie musisz byc brzydka, brzydale rowniez maja wysokie wymagania, powiedzialabym, ze wyzsze niz przystojni mezczyzni (tak zauwazylam) przystojniejsi faceci bardziej mnie doceniali, czesciej slyszalam komplementy, a dla tych srednich juz nie bylam taka atrakcyjna

Gość gość
jestem szczupla i mam duzy biust, nie maluje sie, twarz przecietna wg mnie, ubrania mam fajne, ale nie ubieram sie super kobieco.

Gość gość
19:36] Czyli brzydal to dla ciebie średni facet ? Brawo!

Gość gość
mi wlasnie chodzi o tych srednich. nie musi byc nie wiadomo jak przystojny byle by byl normalny.

Gość gość
19:42 skrot myslowy :P widze roznice. Poza tym sredni facet jak odpowiednio sie ubierze itp. to zrobi sie przystojniak. Brzydale to takie typowe Janusze grube, wygolone na lyso

Gość gość
Może dlatego, że się nie malujesz, spróbuj nałożyć podkład, puder, tusz do rzęs, nie mowie, ze masz się robić na plastika, ale lekki makijaż jest dla dziewczyny niezbedny, serio

Gość gość
Ja jestem uważany za przystojnego i może to płytkie, ale nie spojrzę na brzydka dziewczynę, musi być bardzo ładna ;)

Gość gość
19:51 czyli wychodzi na to, ze jednak jestem brzydka, a nie przecietna?

Gość gość
Nie wiem, nie widziałem Cie, ale ja tak robię i moi kumple uważani za przystojnych też, żaden z brzydka by się nie umówić, ale nawet z taką przeciętna, musi być ładna. A właśnie ostatnio tak się przyjrzalem i zauwazylem, że łaska jest ładna jak jest bardzo zadbana, nie chodzi mi, że do przesady jakąś sztuczna bardzo, ale czasem może mieć nawet ładna twarz, czy figurę, a tego nie podkreślać i wychodzi, że jest brzydsza od takiej, co jest brzydsza naturalnie, ale umie o siebie zadbać, żeby tego nie było widac

Gość gość
a mnie prześladują ładne, śliczne, seksowne kłamiące dziewuchy :/ ... jak się pojawiam to je odmóźdza

Gość gość
I co, niby jak ładna to fałszywa... Zaal mi człowieka, to ****aj pasztety, więcej slicznotek dla innych

Gość gość
a ja wam powiem że przystojni w moim wieku mnie zagadują i zalotnie się uśmiechają ,a starsi ode mnie brzydale lub średni od razu zapraszają na randki ,co oni mają większą pewność siebie ? po prostu od razu ostre wejście bez żadnych podchodów ,ale są starsi od tych przystojnych z łagodnym podejściem