Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole Bajkowa Kraina Skawina OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym przedszkolu? Jakie panują warunki lokalowe? Drogie , niedrogie? Nauka języków obcych? Wszystko mnie interesuje ;)

Gość gość
Wg mnie drogie, ale jak chcesz w następnym roku zapisać malucha , to pilnuj terminów, bo później jest mega trudno z zapisami.. Dużo rodziców interesuje się tym przedszkolem z tego co zauważyłam.

Gość gość
Ja polecam. Wg mnie nie jest takie drogie, więc nie wiem co ktoś powyżej napisał. Poza tym uczą angielskiego i to masz w ramach czesnego, więc wg mnie tym bardziej fajnie. Na ich stronie internetowej możesz zobaczyć galerię - sama oceń czy Ci się podoba.

Gość gość
Z tym przedszkolem mamy bardzo dobre doświadczenia :) Przedszkole bawiło,uczyło i bez wątpienia rozwijało, no i kadra bardzo otwarta na propozycje rodziców.

Gość gość
Co do kadry również nie mam żadnych zastrzeżeń.Wg mnie drugim atutem za to jest też niewysokie czesne ;)

Gość gość
jakie jest czesne w tym przedszkolu?

Gość gość
Płacimy 385 zł za miesiąc, więc w porównaniu do innych przedszkoli, to niezła cena, za to co ma do zaoferowania to przedszkole :)

Gość gość
no faktycznie nie jest drogo i w naszym mieście chyba nie ma lepszej oferty, niż oferta w tym właśnie przedszkolu jestem zadowolona z wyboru podobnie jak inni rodzice :)

Gość gość
w przedszkolu jest czysto i schludnie kadra dba o warunki lokalowe a więc można spokojnie tu swoje dziecko zapisać pozdrawiam!

Gość gość
też jesteśmy zadowoleni z tego przedszkola :) w sumie nie ma nic lepszego w naszym mieście oferty innych placówek nie są tak atrakcyjne jak tutaj

Gość gość
przedszkole bardzo fajne :) moje dziecko w tym roku pójdzie już drugi rok ten pierwszy minął naprawdę super pozytywnie go wspominamy kadra chętnie bawi się z dziećmi i dba o to by były zadowolone z zabaw

Gość gość
no muszę wam powiedzieć, że jestem przedszkolem mile zaskoczona ;) placówka ciągle się rozwija i pomaga rozwijać się dzieciom ten nowy plac zabaw powstały na terenie Bajkowej Krainy, to jest strzał w 10! właśnie czegoś takiego brakowało ;) dziękujemy za wszystko, pozdrawiam

Gość gość
czekam na oficjalną rekrutację i zapisuję dziecko do razu rok temu się nie załapaliśmy nie spodziewałam się, że przedszkole jest w naszym mieście tak oblegane w innych przedszkolach jeszcze byla możliwość zapisu, a tutaj nie ale w tym roku musi mi się udać przedszkole od samego początku mnie się spodobało w żadnym nie było tak dobrze wykwalifikowanej kadry dziękujemy

Gość gość
ja już zapisałam dziecko na rok 2017/2018 cieszę się, bo wiem jak to później jest z miejscami ;) więc ja też wam radzę zastanawiać się poważnie nad wyborem wierzcie mi, że wiele placówek odwiedziłam, ale Bajkowa Kraina zapewniła najlepsze warunki lokalowe polecam!

Gość gość
dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jakie tu jest czesne? czy w ramach czesnego jest wyżywienie, czy jest dodatkowo płatne? do tego ile wynosi wpisowe? chciałabym wiedzieć, czy mnie stać na to przedszkole;p

Gość gość
jestem dumna, że moje dziecko chodzi do tego właśnie przedszkola dzięki odpowiedniej opiece, wykwalifikowanej kadrze mam pewność, że mojemu maluszkowi nic nie grozi wspaniała rodzinna atmosfera indywidualne podejście do dziecka dziękuję bardzo za wsparcie i zaangażowanie :) warto!!!

Gość gość
Ale reklama:D

Gość gość
czy w ramach tego czesnego jest zapewnione wyżywienie, czy jest to dodatkowo płatne?

Gość gość
wyżywienie jest dodatkowo płatne,ale razem i tak wychodzi to tanio w porównaniu do innych placówek w okolicy ja w kazdym razie jestem z tego przedszkola bardzo zadowolona i uważam,że lepiej wybrać nie mogłam pozdrawiam

Gość gość
ogromnie się cieszę, że zdecydowałam się zapisać swoje dziecko do przedszkola Bajkowa Kraina długo szukałam czegoś odpowiedniego, a nikt nie oferował tak ciekawej i szerokiej oferty jak w tym przedszkolu jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i empatii

Gość gość
witam, czy można ot tak zapisać dziecko teraz? czy trzeba czekać na czas rekrutacyjny ?

Gość gość
Nabór do Przedszkola trwa cały rok, a więc istnieje możliwość przyjęcia dziecka w czasie trwania roku szkolnego, pod warunkiem dostępnych miejsc.

Gość gość
polecam!!! rewelacyjne przedszkole ;) córka czuje się tu jak w domu myślę, że to duża zasługa podejścia opiekunek

Gość gość
Jak przedszkole, to tylko to. Dlaczego? To proste - kompetente opiekunki, komfortowe wnętrza, rodzinna atmosfera i dużo zajęć w ciągu dnia.

Gość lidka888

Cieszę się, że zapisałam córkę do tego przedszkola.Warunki lokalowe są naprawdę dobre.
Do tego to indywidualne podejście do każdego dziecka..
Fantastyczne.