Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klub Malucha,Żłobek Bajkowa Kraina Skawina OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Jestem zainteresowana tym żłobkiem, czy ktoś może mi z was powiedzieć jak tam jest ? Znacie? Może ktoś z was zapisał tam malucha?

Gość gość
Bardzo dobry klubik :) Ja jestem zadowolona, choć było tyle obaw, że moja rybka sobie nie poradzi, ale super opiekunki, fajna, atmosfera.. No i żlobek nie jest drogi, więc to bez wątpienia atut.

Gość gość
też miałam obawy, ale córka świetnie sobie poradziła i teraz jest w przedszkolu też w Bajkowej Krainie jest super podoba mnie się to jak opiekunki podchodzą do dzieci jak sie z nimi bawią i jak dobrze organizują im czas warto zapisać tu swoje dziecko

Gość gość
ile wynosi czesne w tym żłobku ? czy w ramach czesnego jest zapewnione wyżywienie?

Gość gość
czesne w klubiku wynosi 500,0 zł/miesięcznie a wyżywienie jest dodatkowo płatne 12,0 zł / dziennie

Gość gość
a podobno już niedługo klubik zostanie przekształcony calkowicie w żłobek i zostanie powiększony o dodatkową salę, to prawdA?

Gość gość
to już nastąpiło :) i faktycznie wyszło to na plus!

Gość gość
zgadzam się. klubik jest godny polecenia ;) w porównaniu do innych placówek, to naprawdę nowoczesne i przestronne miejsce

Gość gość
jestem pozytywnie nastawiona na ten żłobek ;) mam nadzieję, że moja córka też będzie zadowolona z tego miejsca :)

Gość gość
bardzo nam będzie brakowało tego żłobka... :( szkoda, ze dzieci tak szybko rosną;) teraz czas na przedszkole

Gość gość
czy ktoś wie może czy są jeszcze wolne miejsca????

Gość gość
z tego co wiem, to jeszcze było wolne miejsce więc zadzwoń i dowiedz się dokładnie ;)

Gość gość
polecam!!! udało mi się jeszcze zapisać swojego malca do tej placówki, z czego się cieszę ogromnie!!! dostałam polecenia od koleżanki ;)

Gość gość
mój brzdąc czuje się tu jak ryba w wodzie wszystko za sprawą opiekunek, które z taką troską i miłością podchodzą do maluszków