Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"przyjaciółka" ?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chciałabym opowiedzieć wam pewną sytuację, bo sama nie wiem co o tym myśleć. Ja mam krzywe zęby niestety... Zbieram pieniadze na aparat ale sami wiecie jak to jest... Moja przyjaciółka tez nie ma idealnych zębów, ale ma dużo lepsze ode mnie. Jedyny jej problem to tzw"króliki", wystające dwa zeby. Ja za to mam dwie jedynki cofnięte i dwie dwójki wysunięte. Ogólnie to moje żeby wymagają większej uwagi. Ona poszła do ortodonty bo postanowiła cis z tum zrobic, udalo jej się szybciej odłożyć kasę bo ma lepsza prace. Wszystko ok, fajnie, dobrze ze jej sie udalo, ale zabolalo mnie to co do mnie pisała po tej wizycie: Bede nosić aparat, w końcu bede mogla normalnie zyc, jyz niczego mi nie brakuje".... No kurde... Po pierwsze pomyślałam sobie, ze jest strasznie pusta, skoro zalezy jej tylko na wyglądzie skoro jest to dla nieb sprawa zycia i śmierci skoro teraz będzie "normalnie zyc". A po drugie, czy ona przypadkiem nie chciała mi dowalić tymi tekstami? Chciała sie pochwalić i zdolowac mnie, ze ona sobie zależy aparat a ja, z dużo gorsza wada póki co mogę o tym pomarzyć. To tak samo jakby szczupla osoba pichwalila się grubszej, ze schudla kilka kilo. Ja bym wobec przyjacioli sie tak nie zachowała. A ona mi pisze takie rzeczy...co o tym myślicie? Co zrobic/powiedzieć jej ?

Gość gość
Myślę, że nad-interpretujesz jej zachowanie. Moim zdaniem chciała się pochwalić. A ty jesteś zazdrosna. Powinnaś cieszyć się jej szczęściem :)

Gość gość
Oczywiście ze się cieszę, ale ten tekst ze będzie mogla normalnie zyc to mogla sobie darować. Ale chyba to wynika z tego, ze nigdy nie miała prawdziwych problemów i wady w wyglądzie to dla niej tragedia . No i odniosłam wrażenie, ze chce mi dowalić:(

Gość gość
cieszyla sie.ty tez kiedys bedziesz.jestes przewrazliwiona i analizujesz zbyt dokladnie.Poza tym nikt nie jest idealny, jakby przyjaznic sie tylko z osobami ktore sa wobec nas zawsze mile, slodkie i nam kadza, to by czlowiek nie mial przyjaciol bo by nie darowal np. przykrych odzywek ile macie lat?myslalam na poczatku ze jakies nastolatki 13-15, ale jak juz pracujecie to mnie zaciekawilo

Gość gość
EQ nazywane czasami wspolczynnikiem inteligencji emocjonalnej ona ma po prostu nizsze niz ty ale poza tym obie jestescie cholernie skupione na sobie

Gość gość
moim zdaniem, to co najwyżej o Tobie można napisać "przyjaciółka"... W odwrotnej sytuacji pewnie ona też byłaby dla Ciebie pierwszą osobą, której chciałabyś się pochwalić. Gdyby w tym momencie przyjaciółka wynsuła wnioski, które Ty dziś wysnuwasz, bo byłoby Ci co najmniej przykro.. Jesteś straszną egoistką i nie wiem na jakiej podstawie nazywasz siebie przyjaciółką... Co z tego, że Tobie jest gorzej, jej nie może być źle? Nie może się starać by był lepiej? Niektorzy w ogóle nie mają zębów i co, Ty masz nie mieć kompleksów na punkcie swojego zgryzu bo inni mają gorzej i nie masz prawa czuć się źle ze swoim wyglądem...? makabra :/