Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WITAMINKA E

foteczka do oceny...

Polecane posty

Gość gość
ja p******** ja ją chciałem lizać a ona rzeczywiście zdrowo pieroodolnięta echh

Gość gość
Będę się modlić nie o Ciebie a o Twoje dzieci. Abyś im krzywdy nie zrobiła:(

dobra idę... nienawidzicie mnie tak jak moi starzy...\ jestem brzydka,płaska z obu stron, glupia i chora psychicznie, tak, tak życzycie mi śmierci. dzięki za wsparcie, super sie teraz czuje, wielkie dzięki.

Gość gość
0;15 To byś miał przesrane jakby podczas robienia loda dostała ataku wscieklizny:D

Gość gość
Boże od dziś będę lepszą kobietą. Patrząc po oto tej kobiecie..nie ma bata,

Boże czym zasłużyłam sb na taką nienawiść czym?? szczerością i uczciwością??

Gość gość
Him sama sobie jesteś winna. I schowaj foteczki, bo jakoś twoich tutaj nie chcemy i nie padniemy na kolana. To forum nie dla ciebie. Zajmij sie swoim życiem i dzieciakami, a nie cyce pokazujesz. Twarz. Debilizmy wypisujesz. Tfu. I nie sraj po celebrytach z pomarańczy, bo Wielki Brat patrzy :classic_cool:

Gość białoruskie bydle
gość dziś HIM, s********j stąd, tu pani cycki pokazuje... x KRETYNIE! witemina E to jest właśnie HIM!!! nawet to że jest witaminą E a nie D, A czy C, bo ma na imię Ewelina!!! poza tym jak została rozpoznana to dlaczego się w mig jako HIM zalogowała aby dementować? albo jesteś pustym koniobójcą, co zwali nawet pod Rafalalę, albo jesteś samą HIM z gościa próbującą łagodzić pożar 🖐️

ch/u/j nie brat! dobrze że Bóg wie że nikomu tu krzywdy nie zrobiłam.

odejdę, nie będę się już więcej pchała w gniazdo żmij :( :O

Gość gość
Idź zazdrosna hejtero :classic_cool:

macie satysfakcję że wyje przez was w poduszkę?? o to wam chodziło?? :o :O :O

czy dopiero moja śmierć was usatysfakcjonuje dławiące się jadem żmije?? :( :( :( jest mi za bardzo żal aby tu dalej być... Żegnam :( :O :O

Gość gość
Teraz??? A nie było Ci przykro, kiedy czytałaś komentarze na temat Twoich zdjęć z Twoimi dziećmi w tle? Najważniejsze były te, że nie wyglądasz na matkę dwojga? Nie wyglądasz.... przede wszystkim mentalnie.

Gość białoruskie bydle
ale przynajmniej w końcu wiemy, kto przez niecały rok zasrywał ciągle dział ogólny tematami o jakiejś Kaszance i urojonym eks-mężu :D:D:D

Gość gość
Masz powód po dwóch porodach jesteś jak sparciała guma z kondoma. Twoje dzieci też płaczą, ale ty p********a egocentryczko, tego już nie widzisz. Musisz jebnąć kolejną gołą fotę i pojechać z palca pod koniobijców. Mąż cię bił. Matka nienawidzi , dzieci też, wszyscy winni tylko k***a nie ty. Oświecę cię, całe życie bedziesz takie miała. A aktualnego gacha powiadom ,że masz męża , skoro jeszcze o tym nie wie. Bo s*******i jak poprzednik na wiadomość o dzieciach. Głupia , infantylna menda z ciebie, zero odpowiedzialności.

Gość gość
Sama to sobie zrobiłaś. Wstawiła foto, nasrała z pomarańczy na sokole i imperium, a teraz beczy. :D

Gość białoruskie bydle
gość dziś coooo? dzieci??? kobieto zlituj się, ona ostatnio pisała z pogardą o swoich dzieciach, że nie sa dla niej wymarzone i ma je centralnie gdzieś. ją myślisz dzieci obchodzą.

Gość gość
Ją tylko obchodzi czy ją ktoś zbolcuje, i pewnie kasą podsypie bo widać po ciuchach ,że bida z nędzą

Gość gość
HIM nie czytam ogólnego, ale po lekturze tematu uważam, że goście mają racje. Może odpuść Kafe.

Gość gość
Dzieci to zamierza opuścić, jak matka wróci. Matka roku normalnie, tylko pięć tysi uzbiera, chyba na kurfieniu, bo to bezrobotne indywidum

Gość gość
Ona też chętna, tylko będziesz musiałdzieci wziać w pakiecie

Gość gość
Ale masywne łapska.. na tym drugim zdjęciu

Gość białoruskie bydle
gość dziś JUŻ BEZ PRZESADY!!! HIM nie jest brzydka. Wyjdź kur‪wa na ulice, rozejrzyj się jakie "piękności" chodzą. Ona z pewnością zaliczy się do tej ładniejszej części. Do jej urody dowaliliście/dowala się 1 os?/ kompletnie na siłę, wyłącznie aby tylko ukąsić. Albo ten z du‪py dosryw że masywna :O dla mnie to ona chuda jest. Niestety dla mnie jest spalona, bo jest durna jak but, a ja umysł najbardziej cenie w kobietach.

Gość gość
To ty chyba dobrej doopy w życiu nie widziałes