Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WITAMINKA E

foteczka do oceny...

Polecane posty

Gość WITAMINKA E
no ale powaga, pani z forum kafe mówiła że dla mnie tylko balkonetka a ja lubie różne staniki nosić aczkolwiek balkonetek mam kilka i są w sumie spoko :) najgorsze sportowe bo spłaszczaja to czego i tak nie ma wiele :)

Gość gość
To Him robi wszystko by zaistniec na ero :D

Gość gość
Calkim fajnie wygladasz :-) W bardotce tez bys ladnie wygladala. Wszyscy chyba lubia ogladac:-) A fugami sie nie przejmuj ja na nie nawet uwagi nie zwrocilem. Co innego przyciaga wzrok:-)

Gość gość
Ja mam pytanie do Witamionowej him itd. Czemu ciągle wystawia do do oceny i sra na inne kobiety z pomarańczy? ;)

Gość gość
Him a miłość Twojego życia wiee, że wszyscy już Cię widzieli i ze mimo, że jesteś matką nadal szukasz bolca? Ten już Ci nie wystarcza?

niesram z pomaranczy na nikogo, nie wierzysz to sprawdź IP.

nie, moja miłość nie wie o moim problemie. We wtorek jadę do psychiatry, może się skończy.

Gość gość
Przeciez to jasne, że to Him, ekshibicjonistka, z zachwianą psychiką, która sra na innych z pomarańczy, a szczególnie na 4imp. :D

Gość gość
A co ma Nim do Imp? Gin noże jej pięty lizać. Wszyscy już widzieli Him może i ładna ale glupia jak but.

Gość gość
a jaki masz problem HIM? na czym on polega?

na tym że czuje że nikt nie zwraca na mnie uwagi, czuję się jak powietrze... a jak sie na mnie patrzy i o mnie mówi to czuje cos w rodzaju satysfakcji.

Gość gość
Pewnie się tak czułaś w dzieciństwie. Nikt nie zwracal na Ciebie uwagi.

Gość gość
Myślę, że to chwilowe zaspokojenie tej małej dziewczynki, ktora siedzi w Tobie przynosi Ci ulgę. Przede wszystkim psychoterapia.

Gość gość
Dlaczego piszesz, że Twoje dzieci mają do ojca w********ac? Dlaczego nienawidzisz wszystkich a siebie uwielbiasz?? Modlisz się do Boga, a innym życzysz śmierci i poronienia... Jesteś straszna. Boję się Ciebie..

nie, dzieciństwo było spoko. Zaczęło się około 15r.ż

zawsze bronię życia poczętego! pewnie nawet nie wiesz jaki jest dziś dzień...

uważam że nie powinno byc aborcji i antykoncepcji i zawsze tu to mówię jak sie trafi temat!

a co chodzi o dzieci to piszecie że im u mnie źle a mają kraine miodem płynącą... piszecie że jestem złą matką (a ja jestem tylko zmęczona i chcę do pracy) piszecie że tatuś byłby dla nich lepszy... a nie macie pojecia o nim... lepszy skoro bił mamusie w ciąży?? tak im by u niego dobrze było że ohoho

Gość gość
Mogło się zacząć później, o wiele później. 15 rok życia to czas dojrzewania, silnych zmian. Wtedy takie rzeczy wychodzą, ale najczęściej to wszystko ma miejsce w dzieciństwie, kiedy kształtowały Twoją osobowość doświadczenia. Wiele osob mówi, że dzieciństwo miały ok, ja też tak mówiłam, ale nie chcialam dostrzec rzeczy oczywistych, o części nie pamietałam. Otwórz się na analizę własnych zachowań , a powinno być dobrze :) Pamiętaj farmakologia nie rozwiązuje przyczyn takich problemów. Musisz mieć psychoterapię. Powodzenia :)

Gość gość
Kobieto czytałam Twój temat.. "tfu, tfu, tfu" Schudnij bo macica ci zarasta" Nigdy nie zajdziesz w ciążę" Życzę ci byś zdychala, bo mnie w****ilas" Twoje Slowa Ewelino. Bóg to widzi..

jestem nimi taka zmęczona że zapominam o miłości... ale wy nie macie pojęcia o tym skoro macie do pomocy męża matkę czy tam jeszcze kogoś! ja nawet do kościoła na różaniec nie mogę pójść bo nie mam z kim ich zostawić i ja mam je bezgranicznie kochać?! kiedy proszę chocmy do kościółka a one drą ryja że nigdzie nie idą itp...? to ja mam być szczęśliwą matką??

Gość Sokole_oko_
Liczyłem, że temat jednak rozwinie się w kierunku fugi bo jak wiadomo fuga potrafi być prosta, zgrabna i wypielęgnowana:O Wasze zdolności skomplikowania prostych przyjemności związanych z oglądaniem piersi i fug prawie mnie zaskoczyły...ja jednak nadal mam fetysz równej terakoty i kwiatów przed domem.

owszem moje! przeczytaj co on pisał na mnie! wpadłam w szał, skończyła mi się cierpliwość do tego katowiczana!

Gość ObrzezanyPeeenisek
WITAMINKA E chętnie się zaprzyjaźnię ;-) ja glazurnik z zawodu..

wiecznie już tak będzie... wchodzę na kafe aby sb popisać, POBYĆ SB a wychodzę tłumacząc się ze swoich uczuć których wy nie pojmujecie bo matka ma kochac dzieci nawet jak one srają jej na głowe i choyy

a wy ku/r/wa nie wiecie że aby być szczęśliwą matką trzeba najpierw być szczęsliwą kobietą?

Gość gość
w dodatku z grrrubym sprzętem :-P