Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Człowiek najobrzydliwsza istota na świecie

Polecane posty

Gość gość

I mówię to z pełnym przekonaniem bo kto do kur** nędzy potrafiłby wyrządzić drugiemu krzywdę bo ma na to ochotę?? Kiedy zwierze atakuje robi to z kilku powodów: a) bo czuje zagrożenie czyli w obronie własnej b) bo poluje czyli zdobywa pożywienie c) bo rywalizuje np o samicę albo terytorium. Człowiek jest jedyną istotą na świecie, która zadaje ból i cierpienie drugiemu bo to sprawia jej przyjemność dlatego w łańcuchu najpierw jest zwierzę potem gów** a na końcu człowiek. I tyle.

Gość gość
coś w tym jest jednak gnój i psychopata to nie czlowiek, tylko wydmuszka

Gość gość
ale w świetle ludzkiego pojmowania rzeczywistości to jednak CZŁOWIEK...

Gość gość
mam dokladnie takie samo zdanie, autorko :) smieszy mnie, kiedy ludzie jakies 'dewiacje' czy po prostu zycie innych, ktorzy ida tak jak chca, komentuja, ze to 'nienaturalne' itd, skoro cala ewolucja ludzka mozgu jest nienaturalna. ludzie wygodnie sobie wybieraja to co im pasuje: jemy mieso bo mamy kly , bo tez jestesmy zwierzetami; mamy rodzic dzieci bo tak chciala natura; musimy zyc w grupie bo jestesmy zwierzetami stadnymi, itp itd. wygodne wymowki jak im pasuja do wymyslonej filozofii ucisku i nadzoru :O mamy mozg! to nas wyroznia wsrod zwierzat, to nas od nich oddziela! nie mozemy wiecznie sie tlumaczyc z popedow zwierzecych, kiedy w innych musimy je hamowac ('nie jedz rekami, nie jestes zwierzeciem :D :P itp chyba kazdy wie o co mi chodzi ;) ) albo mamy mozg nim sie kierujemy i naszym rozsadkiem, albo jestesmy zwierzetami, porzucamy w pierwszej kolejnosci supermarkety i sklepy, polujemy na wszytsko co sie rusza, kopulujemy gdzie popadnie i sramy pod siebie.

Gość gość
Nie wiem jak można porównywać człowieka do zwierzęcia :-)Przecież to śmieszne