Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1gocha123

Spróbować ponownie z nim porozmawiać ?

Polecane posty

Nie dawno ze mną zerwał chłopak, co się chciałam spotkać to mi pisał że "możemy ale jak chce rozmawiać na temat związku to nie ma ochoty" to nie naciskałam. Pewnego dnia nie umiałam wytrzymać i poszłam do niego niespodziewanie zaczęłam tylko temat o nas to mi powiedział że lepiej będzie jak pójdę do domu. Zrozumiałam że to już koniec nie ma co naciskać :( :( Po 4 dniach on sam do mnie przyszedł niespodziewanie i rozmawiał ze mną jak przyjaciel z przyjacielem, śmiał się wspominaliśmy nasze chwile.. O co teraz tutaj chodzi ? Już nie wiem mam się z nim spotykać trzymac tą szanse czy nie ? :( :( Kocham Go :(

Gość gość
daj sobie z nim spokój, zerwij kontakt i nie daj robić z siebie idiotki

Gość gość
wypluj to ostanie zdanie i do przodu pędz, latka lecą

Gość gość
Ja myślę , ze zależało mu na tobie na tyle że teraz chce naprawdę zostać przyjaciółmi. Chce być nie przeżywała rozstania. Ogarnij się, otrzep, nie będzie już z tego związku. ale jeśli chcesz możecie zostać przyjaciółmi :)

Może zrozumiał że źle zrobił i chce to naprawić tylko nie umie powiedzieć i stara się od samego początku zacząć.

Gość gość
Nie ośmieszaj się autorko. Trzyma kontakt, bo liczy, że w razie czego po przyjacielsku nogi rozłożysz jak mu się seksu zachce. Pozna nową i od razu mu się odwidzi. Nie poniżaj się, jak można być tak głupią.