Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Załamana1999

Chłopak 13 lat starszy??

Polecane posty

Zakochałam się w chłopaku o 13 lat starszym... Mam 17 lat, chodzę do lo i za 2 lata studia. A on wciąż tkwi w mojej głowie... On 31 lat, komornik sądowy, bez żony i dzieci. Poznałam go ponad rok temu i od razu wiedziałam, że pozostanie w mojej głowie na długooo.. i teraz wyjść z niej nie może. Mimo, iż nie mamy ze sobą kontaktu 24/h to czekam, tylko nwm na co! Widzę go czasem 4 razy w miesiącu... Jak już przyjeżdża to nawet fajnie nam się gada tongue Teraz będe częsciej go widywała, bo przeprowadził się do mojego miasta i będzie moim sąsiadem. Angażowałam się w inne związki, ale wciąż nie mogę o nim zapomnieć. Czuję się przy nim uwiązana... Tylko co ja mam dalej robić? Czekać ? Były takie weekendy co ze wspólnymi znajomymi piliśmy %%%, a potem gadaliśmy o wszystkim ... Ale do niczego poważnego nie dochodziło... Boję się, żę uważa mnie jako gówniarę... Jak przyjeżdżał to pytało moją szkołę i dodawał słowa otuchy.. Ale nie wiele razy to było... Jakiś miesiąc temu po imprezie na pożegnanie pocałował mnie... wgl się tego nie spodziewałam... No i też nie możemy pozwolić Sb na nwdmco, ponieważ ja jestem w rodzinie zastępczej u jego cioci właśnie. Mam 17 lat, ale życie już dużoo mnie nauczyło niestety... hmm Nie jestem typem dziewczyny,która wraca naad ranem i ma 1000...znajomych. Od tego wolę dom, dzieci, sprzątanie, gotowanie, itp.

Gość gość
Mam wrażenie, że mogłoby się to udać. No ale jest to jednak spora różnica wieku. Ja mam znajome o 10 lat młodsze i... no jest ok. Ale przynajmniej z perspektywy faceta czuć ciągle tę różnicę. Przy czym dla Ciebie jako dojrzałej dziewczyny lepszy może być dojrzały facet od nastolatka. A dla takiego faceta inspirująca nastolatka. Jesteś pełnoletnia. :P Ale nie wiesz, co życie przyniesie. W takim wieku 2 lata, kilka lat to dużo.

Gość gość
Samo to, że mówisz "chłopak 13 lat starszy" a to facet 31 lat.

Gość gość
może i nie wygląda, jednak w tym wieku hmm 31,32,33... max 35 i sypnie jak choinka, igiełki odleco, zostanie sam pień suchy szorstki i brązowy, stary wymarszczony kikut,.... a ty mloda brzuska i co dalej? zastanow się za nim cie zapyli

Gość gość
Różnie bywa. Może Wam wyjdzie, jak jesteś zdecydowana.

Gość gość
zapomnij o takim myśleniu, ty jesteś w stanie a on nie, nie obrax się ,jestem w podobnym jego wieku, ale jak co wyjdzie miedzy was, to on rozda karty, a ty licz na to ze nie oszuka, sory ale, czym wyżej rozlozy, a ty przegrasz będzie bardziej i dluzej boleć, to przenosna gdyby co