Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogarnia mnie zlość na widok krzyża

Polecane posty

Gość gość

To mało powiedziane, czasami to jest w****ienie łapie się na tym że jak ktoś ma krzyżyk na łańcuszku lub inny medalik mam ochotę ten łańcuszek zerwać i wyrzucić . Jak kiedyś wycierałam kurze to miałam potworną ochotę wsiąść krzyż i rzucić o ziemię, podłogę :( była też taka sytuacja że w********m się na widok księdza czy zakonnicy to już raczej źle się ze mną dzieje :( i co robić ?

Gość gość
albo inaczej , może ktoś wie co się ze mną dzieje ? tylko nie opowiadajcie mi bajek Nie wierzę w bajki o opętaniu itd ale nawet jeśli to i tak mi daleko do tego patrząc co jest wypisane w necie niestety ponieważ nie mam kim na ten temat pogadać :( W tym temacie chyba jednak jakieś średniowiecze panuje i zaraz byłoby że jestem opętana a przecież mnie w // k//u//r//w//i//a widok krzyża i to też nie zawsze , dodatkowo nie robię innych dziwnych rzeczy

Gość gość
Jesteś opętana. Nie musisz wierzyć. Skontaktuj się z egzorcystą.

Gość gość
cholera jasna i właśnie takiego podejścia się obawiam jesteś opętana i kropka tyle dobrego ze forum anonimowe bo w przeciwnym razie co niektórzy na stosie chcieliby mnie spalić

Gość gość
mnie też wnerwia to ale z powodu mojej wiary jestem chrześcijanką i jak byk w dekalogu pisze że nie wolno się modlić do figur i obrazów a katolicy robią swoj****ałwochwalcy :O

Gość gość
no nie to chyba nie bezpośrednio o figurę chodzi tylko o świętego którego dana figura przedstawia ? a zresztą mam większy problem - niby opętanie ale jeżeli tak by było to chyba non stop sytuacja tak miałaby miejsce a wczoraj np wyciągnęłam mszalnik i jakoś nie mam żądzy niszczenia , leży sobie bezpiecznie koło mnie

Gość gość
Nie jesteś opęta. Ale jesteś nękana przez złego ducha. Zły może wpływać na nasze emocje powodując określone reakcje, których nie jesteśmy w stanie racjonalnie wytłumaczyć. P/oświę/cone krzyzki mogą taką reakcje wywołać u ludzi, którzy są w gr/zechach czyli gdy sie chodzi na pasku u złego Polecam Sp/owiedz sw. generalną. Szczerą, bez picowania. Polecam r/achunek su/mien/ia ze str. e/gorcyzmyk/atolik.pl Oraz filmiki na youtub ks e/gozrcysty Piotra Glasa. Dobrze tłumaczy otwarcue sie na działanue złego poprzez nasze gr/zechy szczegolnie te niewypowiedziane na Sp/owiedzi sw. Nie dziwie sie Tobie, bo sama miałam podobne numery - szczegolną niechec i odraze do koscuelnych Mszlnikow p/oswieconych, ktore sa na wyposazeniu k/osciola do uzytku wi/enych. To robi zły aby właśnie odciągnąć dus/ze od tego co nie tylko jest dla niej dobre ale przede wszystkim zb/awienne. A tego boi sie zly.