Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie poszłyście do łóżka z nowym partnerem?

Polecane posty

Gość gość

Czy ma to jakieś znaczenie kiedy to zrobimy? Ja spotykam się z facetem 1,5 miesiąca i często są to wielogodzinne spotkania, jakieś wycieczki poza miasto. Spotykanie weekendowe , ale kontakt telefoniczny codziennie. Zastanawiam się czy to nie za wcześnie na kolejny krok?

Gość gość
zależy ile macie lat. Jak 16 to zdecydowanie za wcześnie. Jeżeli jesteście po 30 to już można :P

Gość gość
Mamy po 28 lat, ale czy wiek tu ma znaczenie?

Gość gość
Osobiści radził bym szybciej zacząć poznawać tą sferę. Niekiedy po krótkim czasie okazuje się całkowitym fajtłapą w łóżku, a to jest na resztę życia bardzo ważne.

Gość gość
Ale mi nie chodzi o sprawdzenie go w łózku, ale o to że jest miedzy nami już niesamowite porządanie. Boję się jednak że jak pójdę z nim do łózka za szybko to pomyśli o mnie źle. Zastanawiam się czy to może cos popsuć?

Gość PannaKot
na pierwszej randce. Znalismy sie od paru miesiecy, rozmawialismy, flirtowalismy, wiec jak tylko udalo nam sie spotkac "randkowo" wyladowalismy u niego. Jestesmy razem 5 lat.

Gość gość
pożądanie miało być

Gość gość
PannaKot, no to trochę miałaś inaczej bo znaliście się wcześniej. Ja mojego nie znałam i dlatego się zastanawiam czy to nie za wcześnie. Oczywiście chcę tego ale boję się czy to nie wpłynie źle na nasz świeży związek,

Gość gość
Przeważnie te szybsze są z kimś na długie lata. Same spacery i gadka nie więżą ludzi. Masz to małe coś i on oszaleje za Tobą. Nie czekaj by Cię ubiegła jakaś bystrzejsza.

Gość gość
Ja po miesiącu. On twierdzi że go z zmusilam. Fakt, że wciągnęłam go do domu troszkę siła. Ale sie opłacało.

Gość gość
Po 10 dniach od poznania się. Byliśmy razem półtora roku.

Gość gość
Ja swoją poznałem w necie. Przyjechałem do niej po 3-ech miesiącach. Po wypiciu kawy wciągnęła mnie siłą do łóżka. Jesteśmy ze sobą 6-ty rok i nie szukam już nikogo więcej !

Gość gość
Ja po 6 miesiącach związku, po 10 miesiącach znajomości, ale trochę go zmusiłam bo oboje byliśmy dziewicami :D i wiedziałam że on tego bardzo chce ale ma opory, jesteśmy już razem 5 lat i mówi że gdybym tego nie zainicjowała to i tak by długo nie wytrzymał

Gość gość
Na trzecim spotkaniu, ale zaiskrzyło na pierwszym. Przed przegadaliśmy jedną noc.

Gość gość
Po trzech dniach, pisaliśmy w necie 4 dni, na czwarty się spotkaliśmy, piątego też a szóstego dnia się przespaliśmy. Mieliśmy po 30 lat. Teraz już osiem lat razem. Zamieszkaliśmy ze sobą po dwóch tygodniach.

znałam go 2 tygodnie, potem była 1 randka, a na drugiej juz wyladowalismy w lozku. Jestesmy ze soba juz prawie 2 lata ❤️

Gość gość
Pierwszy raz po roku bycia razem,ale byliśmy młodzi wiec na ten krok zdecydowaliśmy się po ukończeniu 18 lat. A dzisiaj? To już razem 15 lat... ech jak ten czas leci :)

Gość gość
Pierwszy raz po ponad roku ale wcześniej jakaś tam bliskość była

Gość gość
dwa miesiące. było okropnie :D

Gość gość
Dlatego powinno się nie czekać, tylko sprawdzić siebie jak najszybciej.

Gość gość
"Dlatego powinno się nie czekać, tylko sprawdzić siebie jak najszybciej." debil/ka