Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja matka jest normalna? powiedzcie ale tak obiektywnie

Polecane posty

Gość gość

Wiec mam 25 lat, mieszkam osobno, choć czasem rodzice mnie trochę wspomagają jeszcze finansowo, ale już zarabiam I ona czuje wieczną potrzebę kontrolowania mnie. dzwonię do niej przeważnie codziennie, max co drugi dzien i tak uważam ,ze to często. A wczoraj nie zadzwoniłam ,ale do godz 17 mogłam odebrać telefon. Ona zadzwoniła o 18:30 pierwszy raz ,a potem dzwoniła chyba z 20 razy do mnie choc nie miała nic ważnego, ale zrobiła z tego panikę, ze nie odbieram kilka godzin i to jeszcze zrobiła mi o to pretensje i sie obraziła :O Ja rozumiem jakbym nie odbierała dwa dni i nie oddzwaniała, ale ja tylko wieczorem nie odbierałam... Druga rzecz to: ma do mnie jakieś pretensje,ze umawiam się ze swoim facetem czasem ( nie wiem dlaczego, ale chyba jest troche zazdrosna, ze ona nikogo nie ma bo nie znajduje innego wytłumaczenia) Obcym ludziom czasem żali się na moj temat jaka jestem złą córką, choć ja uważam, ze to bardzo niesprawiedliwe bo nigdy nie miała ze mna wiekszych problemów I jeszcze w razie kłotni ze mna grozi mi ,ze mnie skloci z moim tata ( oni sa po rozwodzie i jej sie nie bardzo podoba,ze mam z nim dobry kontakt) Już sie nie moge doczekać aż bede od niej całkiem niezależna, ale i wtedy mysle, ze bedzie sie zachowywała podobnie... Watpie zeby ona sie kiedys zmieniła CZasem jest całkiem ok, wtedy mamy dobry kontakt, ale czasem jest wlasnie tak jak pisałam powyżej

Gość gość
Moge umówić sie z twoją mamą? Mam 17 cm długości i 13cm w obwodzie będzie zadowolona.

Gość gość
Jak masz tyle to sie możesz nawet ze mną umówić, mój chłopak ledwo 13cm ma

Gość gość
11:21- spadaj trolu :P

Gość gość
Mówisz że mama wolna? Ile ma lat? Chętnie poznam

Gość gość
ma 53 lata, ale nie wiem jakbys z nia wytrzymal :D

Gość gość
Mysle,ze twoja mama jest normalna a jedynie czuje sie samotna i opuszczona.Jest zazdrosna o dobre relacje z tata ,bo byc moze czuje uraze i rozczarowanie do swego ex meza a twojego taty.Nie posadzam ja o zaborczosc ,by miec cie na wlasnosc i nie oddac chlopakowi. Mysle,ze wystarcza szczere ,taktowne rozmowy z mama,by poczula ze jestes i bedziesz jej corka zawsze.Dobrze byloby gdyby sama sprobowala sobie ulozyc zycie i nie byc bez jakiegos meskiego przyjaciela. Pogadaj z mama nie raz a wiele razy.Mysle,ze to jest droga sukcesu do waszych relacji .Relacje matka corka naleza podobno do najbardziej skomlikowanych ze wszystich relacji. Pozdrawiam . Elena.

Gość gość
A dobrze się trzyma z wyglądu? Ja lubię starsze Panie, mam 23 lata.

Gość gość
znajdzi matce faceta wtedy swoja nude i zainteresowanie skieruje na niego:D

Gość gość
11:44- no ja tez mam takie wrazenie, ze ona sie boi mojej samodzielności , lubi miec nade mna kontrole... Im bardziej jestem od niej niezależna tym ona jest dla mnie bardziej przykra... Jak jestem w domu u niej to tez mnie traktuje jak mala dziewczynke, choc jej mowilam nie raz zeby tego nie robila np nie skladała mi moich rzeczy, nie prala ich, ale gdzie tam, ona mnie nie slucha... wiec tym bardziej mnie to zniecheca czasem do przyjazdu do rodzinnego miasta. Czasem ma nawet pretensje, ze sie spotykam z tata i mam z nim dobre relacje

Gość gość
11:48- chcialabym zeby sobie kogos znalazła , moze by wtedy znormalniala... miała jednego,ale dlugo z nia nie wytrzymał i wcale sie mu nie dziwie jak go ciagle wyzywała itd

Gość gość
typowa toksyczna, zaborcza kontrolująca matka foch bo w wieku 25 lat masz chłopaka ? a kiedy go masz mieć jak będziesz mieć 42 lata i menopauzę ? zadaj mamie pytanie ile lat miała gdy poznała twojego ojca i ile lat miała gdy cię urodziła

Gość gość
Mama mnie urodziła jak miała 19 lat ale wtedy były inne czasy, każdy spał z każdym a ona swojego chłopaka poznała w wieku 14 lat.

Gość gość
Jesli mama chce przejmowac kontrole nad toba,jesli wyzywa innych,jest trudna we wspolzyciu to troche zmienia postac rzeczy.Poczucie osamotnienia,rozgoryczenia nie ma sie nijak do rzadzenia zyciem innych jak autokrata.Wtedy to traci tokycznym rodzicem .Gdyby tak bylo rzeczywiscie to trzeba ograniczyc kontakty do minimum dla wlasnego dobra.Musisz rozpoznac dokladnie specyfike relacji waszych . Elena.

Gość gość
11:57- poznała mojego ojca jak była młodsza ode mnie ,ale ona by na takie pytanie znalazła milion argumentów dlaczgeo to nie jest facet dla mnie i dlaczego mam " inne wazniejsze sprawy na glowie" :O Jej zreszta nigdy sie nie podobalo ,ze mialam faceta, jak sie dowiedziala przez przypadek ,ze wspolzyje jak miałam 18 lat to mi zrobila straszna awanture itd...Ale ja i tak robie po swojemu bo jakbym jej sluchala to bym faktycznie zostala sama jeden chlopak jej sie tylko spodobał i chciala mnie z nim swatac bo był studentem stomatologii, ale co z tego jak mnie sie zupełnie nie podobał

Gość gość
Ja wolę żołnierzy i straźaków oni mają duży prawdziwy sprzęt a nie jakiś stomatolog z małym bolcem dłubie w zębie.

Gość gość
12:01- kolejny podszyw

Gość gość
Ale muszę się od niej uniezależnić faktycznie, bedzie to trudne, tu w Polsce, ale cos wymyślę mam nadzieje, albo wyjadę za granice, zobaczymy... Teraz tez mam ograniczony czas ze wzgledu na studia, ale to juz ostatni rok i bede miała wiecej czasu na prace... Ona mi tez udowadnia,ze nawet po studiach napewno sie sama nie utrzymam, ze mnie rachunki zjedza. Chcialabym jej kiedys udowodnic, ze jest inaczej i sama sobie tez poradze

Gość gość
Zresztą po studiach będę sobie mogła znaleźć sponsora. Na pewno się utrzymam bez jej pomocy.

Gość gość
Szukam partnera dla mojej mamy, może ktoś coś doradzi? Ostatnio miała partnera ale długo z nią nie wytrzymał, bo jej się ciągle chce, faceci nie mogą jej zaspokoić, bo komu się chce 5 razy dziennie?

Gość gość
to ja dla mojej tez poszukam ,moze sie ode mnei odczepi:P chłopa takim potrzeba do wyra i nic wiecej